Badminton 7 april 2018 (11)Vandaag speelden 3 teams thuis. Het waren zware wedstrijden, dat was van te voren te voorspellen en eigenlijk zijn er misschien nog wel meer punten thuis gebleven dan vooraf gedacht. Goed gespeeld dus!

SNA J1 – Silver Shuttle (0-8)

Silver Shuttle en ABC Swindregt zijn veruit de sterkste teams in de poule. Na de 0-8 van vorige week tegen Silver Shuttle, was ook dat de te verwachten uitslag van de thuiswedstrijd. Echter Nienke wist haar eerste set met 21-6 te winnen, kon zij dan voor een verrassing zorgen? Helaas werden de andere 2 sets toch verloren. David wist lang het gat met zijn tegenstander te beperken, ook Jurian ging lang gelijk op, maar wist niet te winnen. De jongens en meiden maakten 22 punten meer dan vorige week, eigenlijk een prima resultaat.

SNA J2 – Blue Sky (3-5)

Teamfoto SNA J2 2017-2018 (Small)In de uitwedstrijd werd met 1-7 verloren, dus doel was om 1 of 2 punten meer thuis te houden. Dat is gelukt, maar vraag niet hoe. Na 5 wedstrijden was het 3-2 waarin Geert in 3 spannende sets gewonnen had. Daarna volgden nog 3 3-setters die uiteindelijk alle 3 door Blue Sky gewonnen werden. Het resultaat is prima, maar het voelt alsof er meer uit te halen was. Dat voelden de jongens ook tijdens de wedstrijden: er kwamen wat irritaties over en weer. Jammer, dat is niet nodig, het blijft een spelletje.

SNA O2 – Cross Smash O3 (1-7)

Teamfoto SNA O2 2017-2018 (Small)De kandidaat-kampioenen kwamen naar de Spil. In de eerste wedstrijd waren de spelers van de O2 al flink geschrokken van dit team, maar vandaag begon iedereen weer met frisse moed. Dat leverde gelijk al een leuke wedstrijd op: Joanne en Hadassah wonnen de eerste set met 23-21, verloren de 2e met 19-21 en verloren helaas ook de 3e met 16-21, maar spannend was het wel. Joël wist in 3 sets zijn single te winnen, zo werd er toch een puntje gepakt tegen dit goede team. In de uitwedstrijd maakten de spelers van SNA O2 140 punten, nu boden ze met 228 punten heel wat meer weerstand. Wat hebben ze al veel geleerd dit wedstrijdseizoen.

Meer info en uitslagen op de “Competitie – Teams”-pagina

Foto’s: