Beste SNA-leden,
Om als vereniging alles gezamelijk aan te pakken is ook de zaalwacht in een nieuw jasje gegoten. Niet meer per team, maar een mix van senioren en jeugd.  Het idee is dat we ook de zaalwacht zo samen doen, ook met de jeugdspelers. Komend seizoen zal gebruikt worden als proefjaar. We zullen dan ook alles kritisch bekijken en evalueren. Dit kan niet zonder jullie hulp. Mochten jullie tips, op- en/of aanmerkingen hebben voor/op dit nieuwe systeem horen wij die graag! Dat kan altijd persoonlijk en anders via mail: info@snasport.nl.

Onder het kopje Volleybal – Zaalwacht vind je een overzicht van de leden voor zaalwacht tijdens de thuiswedstrijden van de 1e competitiehelft. Al ben je zaalwacht, ben je dit de hele thuisdag. De ingedeelde zaalwachten (allemaal!) dienen dan ook 40 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn (opbouwen) tot na afloop van de laatste wedstrijd (afbreken).
Ben je verhinderd op de genoemde datum? Regel dan zelf een vervanger uit je eigen team en geef dit aan het hoofd zaalwacht door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *