Afgelopen zaterdag werden weer 4 wedstrijden thuis gespeeld.

SNA J1 – Sluyk Lekkerkerk J3 (5-3)

Jurian en Lourens begonnen aan een zware heren-dubbel. De eerste set werd verloren, de 2e set ook, maar werd het uiteindelijk nog wel 19-21, de jongens waren niet van plan alle punten in te leveren. De dames dubbel werd wel makkelijk gewonnen. Zo was ook het beeld bij de singles: de dames wonnen, de heren moesten vol aan de bak en alleen David wist in 3 sets te winnen. De ene mix werd in 3 sets gewonnen en de ander verloren. 5-3, de eerste winst van dit seizoen. Volgende week komt de koploper uit de competitie in De Spil.

Teamfoto SNA J2 2017-2018 (Small)SNA J2 – De Zeemeeuwen J11 (3-5)

Gezien de eerdere uitslagen kon dit wel eens een spannende wedstrijd worden. De eerste dubbel werd na 3 sets gewonnen, de 2e na 2 spannende sets verloren. Zo ging het om en om door, met nog 2 dubbels te spelen stond het 3-3. Helaas kon SNA toen minder weerstand bieden en zijn die 2 punten ook mee gegaan naar het Westland.

SNA O1 – Silver Shuttle O2 (6-2)

Na een aantal erg zware wedstrijden, werd vandaag de eerste partij vrij makkelijk gewonnen. Dat is ook wel eens lekker. De 2e dubbel werd in 3 sets verloren. Daarna bleef het gelukkig wel spannend en werd er sportief gestreden om de punten. Fabian, Levi en de debuterende Jesper wonnen hun single, ook laatste dubbels werden met minimale puntenverschillen gewonnen. 6-2! Ook wel eens lekker!

Teamfoto SNA O2 2017-2018 (Small)SNA O2 – Cross Smash O5 (4-4)

De O2 moest het helaas zonder Joël doen vandaag. Het waren leuke spannende wedstrijden, met verschillende verlengingen en 3-setters. De punten werden uiteindelijk eerlijk verdeeld.

Meer info en uitslagen via de pagina competitie.