SNA Dames 1 wint ook op dinsdagavond

Slechts drie dagen na de derby tegen AVVA stond de volgende wedstrijd alweer op het programma. 📆 Ditmaal was de nummer 9, Flits dames 1, de tegenstander. Een wedstrijd die normaliter met 4-0 gewonnen moet worden, maar dan moet je het wel even doen. Wie naar de setstanden kijkt, ziet dat het niet altijd van harte ging. De eerste set begonnen we goed en met gedecideerd spel bouwden we steeds een stukje verder uit. Resultaat: een mooie stand van 25-13. Maar waar het in de eerste set vrij makkelijk ging, stokte de trein in set 2. Met goede serviceseries zetten de dames van Flits ons in de passing wat onder druk en al snel keken we tegen een ruime achterstand aan. Maar wat zij kunnen, kunnen wij ook. Na een goede serviceserie kwamen we weer terug in de set en konden we deze met een stand van 25-21 alsnog winnend afsluiten. Set 3 liet weer een compleet ander beeld zien en al gauw stond een ruime voorsprong op het telbord. Deze lieten we niet meer gaan en dus werden er door Flits deze set slechts 10 punten gehaald. Nu doorpakken in set 4, maar ook deze set liet weer een rommelig spelverloop zien. Tot 20-20 ging het gelijk op, maar de big points waren voor ons; 25-21. Niet onze beste wedstrijd, maar de vijf punten blijven wel mooi in eigen huis. 🏆

Afgelopen weekend hadden we een vrije zaterdag, maar volgende week gaan we weer knallen! Dan staat de kraker tegen OKK’70 dames 1 op het programma. We spelen thuis om 16:30, dus publiek is meer dan welkom! #VUUUUURRR