Op zaterdag 8 februari was er voor de deelnemers van de wedstrijd SNA Brandwijk tegen Hoogblokland geen sprake van uitslapen! Om 9.00 uur begon de wedstrijd, dus moesten de turnsters van SNA al om 8.00 uur bij De Spil klaar staan om alles op te zetten!

  BALK
We begonnen bij balk, best spannend, want voor dit onderdeel zijn  veel mensen vaak zenuwachtig. Het was een thuiswedstrijd, dus we waren de balk gelukkig wel gewend! Het ging allemaal ook best goed. Nette pasjes, gestrekte tenen en mooie salto’s van de balk! Ondanks een paar vallen en wiebels mogen we erg tevreden zijn!

 VLOER
Ons 2e onderdeel was vloer. Hier waren we gelukkig minder zenuwachtig voor. Even inturnen en kijken of alles nog lukte, de laatste sprongen en draaien oefenen en toen konden we beginnen! Gelukkig lukte het allemaal. En toen het voor ’t ‘eggie’ ging, ging het ook goed! Nog wel wat tussenstapjes en wat slordigheidjes in de oefeningen, maar daar gaan we zeker op oefenen in de trainingen, dan gaat dat bij de volgende wedstrijd vast goed! 

  SPRONG
Sprong, daar hadden we wel zin in! Lekker vliegen en de zenuwen eruit rennen! Nog wel wat stress over hoe ver de plankoline moest staan en wanneer wie moest inturnen, omdat er drie verschillende sprongen werden gesprongen, maar gelukkig ging het goed! Bij de een ging het beter dan in de training, en bij de ander ging het juist veel minder goed dan normaal. Maar al met al waren het mooie sprongen! 

 BRUG
We waren alweer bij het laatste onderdeel aangekomen! Nog even knallen en dan was het alweer voorbij. Er werd mooi gezwaaid en het plotselinge ophurken van Lara verraste iedereen! Toen iedereen klaar was, was het wachten op de uitslag. 

Toen de uitslag bekend werd gemaakt mochten we hard juichen want we hadden gewonnen! In totaal hadden we 204,75 punten, dat betekende dat we met 20 punten verschil hadden gewonnen! Op de 1e plaats is Loïs geëindigd en vanaf de 3e tot 8e plaats kwam de rest van het team. Echt een unieke uitslag!

Lieve groetjes,

Loïs, Jannemarie, Karlijn, Lisanne, Femke, Elize, Lara