3 oktober – Haaften

SNA verbetert duidelijk haar spel. Door een collectieve dip in het begin van de derde set wordt er een punt in Haaften gelaten, maar met 1-3 is de winst voor de gasten uit Bleskensgraaf!

De verbetering was duidelijk te zien doordat deze zaterdag het eigen spel gespeeld werd. Niet mee rommelen is dit seizoen dan ook het devies. Nu speelde het jonge team van Haaften minder rommelig als de voorlaatste tegenstander Meerkerk, maar daarnaast hielden de SNA dames het eigen spel beter vast. Fouten werden vergeten er werd gelijk weer ‘lekker’ verder gevolleybald. SNA startte met Heidi op de spelverdeling, Henriëtte als diagonaal, Caroline en Jetje op de buiten. Anneke en Froukje maakten op het midden de basis compleet. Het liep nagenoeg gestroomlijnd en met 14-25 werd de set binnengehaald.

De tweede set werd met hetzelfde vuur gestart. Echter nu kwam Haaften ook meer en meer in het spel, waardoor we toch een beetje zenuwachtig werden. Gelukkig nam Anneke het heft in handen. Haar stevige serviceserie zorgde ervoor dat ook de tweede set voor SNA was (21-25).

De derde set begon met een moment dat er even niets lukte aan de kant van SNA. Paul bracht op een stand van 5-1 Monique in op de spelverdeling. Hiermee was hij dan ook gelijk door zijn wisselspelers heen, dus hij hoopte dat dit het spel weer een beetje op de rit zou brengen. Langzaam werd het spel weer opgepakt. Het werd meer en meer verzorgd en de punten werden weer gescoord. Helaas was het voor de derde set te laat (25-21), maar de vierde werd hiermee wel weer probleemloos binnengehaald (13-25).

Een 1-3 winst en dus weer 4 wedstrijdpunten erbij! Daarnaast een stuk beter spel. Dit biedt hoop op de eerste volle overwinning 😉 Dat mogen we volgende week proberen als we bij City Bril Krimpen dames 2 te gast zijn. Wij gaan er weer voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *