Rotterdam- Volle punten voor dames 1 in eerste wedstrijd seizoen 2020/2021

Het afgelopen seizoen gepromoveerde Volley Zuid DS3 was de eerste tegenstander van SNA dames 1 in de 1e klasse A. De gespeelde oefenwedstrijden beloofden al veel goeds en dat kon ook zaterdag 19 september worden waargemaakt.

De eerste set werd goed gestart. Pass kwam goed aan, waardoor er lekker aangevallen kon worden en dat leverde het eerste punt op; 15-25.

In de tweede set kregen de dames het een stuk lastiger. Volley Zuid kwam beter in hun spel, maar SNA toonde wilskracht en kon de setwinst uiteindelijk toch naar zich toetrekken met 27-29.

In de derde set werd er meer gewisseld, maar de punten werden nog steeds gemaakt, wat opnieuw setwinst betekende (16-25).

In de vierde set voerde SNA de service druk nog verder op, wat resulteerde in een 9-25 en dus vijf punten! Hiermee gaan de dames zéér voortvarend als koploper in 1e klasse A van start!

Op naar volgende week; om 14.30 uur de eerste thuiswedstrijd in de Spil tegen Move4U/MVC dames 1. Publiek is toegestaan, wel met voldoende onderlinge afstand! We zien u graag 🙂