Afgelopen week werd er weer gebadmintond door alle teams. De senioren speelden uit bij Honselerdijk, de jeugd kwam thuis in actie.

SNA J1 – Sluijk Lekkerkerk J8

sna badminton 11-4(7-1)

Het gehavende J1-team speelde zonder Xander, maar met Jurian toch leuke wedstrijden. Alleen een meisjes-enkel werd verloren. Alle wedstrijden werden in 2 sets beslist. Het was vooral bij de meisjes-dubbel een spannende wedstrijd. Alle geblesseerden wensen we beterschap!

Volledige uitslag.

Momenteel is Tom den Hartogh de best presterende speler in deze competitie. Nienke staat 4e, ze had door 1 wedstrijd meer te winnen op plaats 2 kunnen staan. Ook vermeldenswaardig is dat Annet niet alles meegedaan maar wel alles gewonnen heeft: een 100% score.

Spelerstatistieken

 

SNA O1 – Selecta O4

sna badminton 11-4 (1)(4-4)

Aan het begin van de competitie speelden we met succes onze eerste wedstrijd tegen Selecta O4, het werd toen 2-6. Zo’n zelfde uitslag was dus de verwachting. Selecta was helaas met maar met 3 spelers. Na de 5 reguliere wedstrijden was het 3-2 voor SNA. Omdat we vooral graag een sportief potje badminton spelen, hebben we de overig 3 wedstrijden ook gespeeld met invallers uit een ander team. Deze werden allemaal door SNA O1 verloren. Uiteraard zou een uitslag van 3-5 wat onterecht zijn en zijn we een gelijkspel overeengekomen.

Volledige uitslag

In de ranglijst met individuele prestaties van alle spelers van deze competitie staat Willem-Jan op een mooie 3e plaats.

Spelerstatistieken

 

BV Honselersdijk 1 – SNA 1

(3-5)

De senioren speelden woensdag hun wedstrijd in Honselersdijk. SNA staat op 3 en Honselersdijk op 4. Winnen zou tot de mogelijkheden moeten behoren. Helaas werd het 3-5. Het wordt spannend of de 3e plaats behouden kan worden. Maandag 13 april staat de volgende wedstrijd tegen hekkensluiter Pijnacker alweer op de planning.

Uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *