Zaterdag 27 mei speelden de jeugdteams van SNA de laatste wedstrijden.

SNA J1

Badminton 27 mei 2017 (1) (Small)De J1 (U17) speelt om de 3e of 4e plaats. Vanaf ronde 4 is dat al duidelijk, de beslissing viel in de laatste wedstrijd tegen de concurrent voor plaats 3. SNA begon met 3 punten voorsprong op Velo aan de laatste wedstrijden. Direct werden de dubbels en de eerste single verloren, dus stonden de teams met nog 5 wedstrijden te gaan, in principe gelijk. Daarna was het om en om, winnen en verliezen, zodat Velo met 2-5 voor stond en de laatste wedstrijd dus doorslaggevend werd. Het voelde een beetje als een finale en na een sportieve strijd werd deze door SNA gewonnen, zodoende eindigen onze jongens op de 3e plaats. Al met al een sportieve en gezellig afsluiter met Velo en SNA!

Alle uitslagen en stand SNA J1

SNA J2

Badminton 27 mei 2017 (2) (Small)SNA J2 (U15) stond lang 5e, maar heeft de laatste thuiswedstrijd tegen DEO met 5-3 gewonnen en is daarmee keurig 4e geworden.

Alle uitslagen en stand SNA J2

SNA O3

Het opstapteam O3 (U15) speelde een erg zware competitie. Het werd al snel duidelijk dat er niet meer dan een laatste plaats in zou zitten. We zijn trots op jullie enorme inzet en zien vooruitgang, dus we kijken al uit naar volgend seizoen!

Alle uitslagen en stand SNA O3

SNA O4

Bij de jongste badmintonners van de O4 (U12) is het aan het einde van de competitie nog spannend geworden. Tegen Gouweslag werd met maximale punten gewonnen, nr 1 in de poule speelde 7-1 en heeft daarmee precies evenveel punten. Ribad heeft echter geen enkele wedstrijd verloren en is daarmee kampioen, SNA 04 is 2e geworden. Heel mooi jongens!!

Alle uitslagen en stand SNA O4

SNA 1

Ook voor het seniorenteam zit de voorjaarscompetitie er bijna op. Maandag 22 mei werd thuis de laatste wedstrijd gespeeld tegen nr 2 BC Mix. Het was weer een zware wedstrijd waarbij we 1 puntje meer pakten dan de uitwedstrijd (1-7). SNA eindigt hiermee op de laatste plaats. Jammer natuurlijk, na een nette 4e plaats in de najaarscompetitie hadden we ook in deze voorjaarscompetitie best een paar puntjes meer willen pakken.