De afgelopen maanden heeft Josephine 20 turnopdrachten uitgevoerd bij de groepen: peuters, kleuters en groep 3/4 in Molenaarsgraaf. Josephine heeft de opleiding junior assistent turnen gevolgd via het KNGU en heeft vandaag haar diploma gekregen! We zijn erg trots op haar! Ze is nu bevoegd junior assistent KSS 1. Josephine blijft natuurlijk op de woensdag assisteren bij de peuters, kleuters en groep 3/4 in Molenaarsgraaf.

 

Lijkt het je leuk om ook te assisteren tijdens de gymlessen?

Wil je ook deze opleiding volgend die bestaat uit 20 praktijkopdrachten? Dat vinden wij natuurlijk super leuk! De opleiding KSS1 junior assistent is voor kinderen vanaf 11 jaar en ouder. Als je deze opleiding graag wilt volgen neem dan contact op met je trainster!

 

Wat kun je na het behalen van je KSS1 (kwalificatie structuur en sport niveau 1) junior trainster nog voor opleidingen volgen?

Na het behalen van je KSS1 diploma kun je de opleiding KSS2 versneld volgen (voor 14 jaar en ouder) je hoeft dan maar naar 4 bijeenkomsten van de KNGU (in plaats van 12 bijeenkomsten) Na je KSS2 diploma kun je weer een niveau hoger voor het KSS3 diploma (vanaf 16 jaar) trainster gymnastiek deze opleiding duurt een jaar en bestaat uit praktijk en theorie, na het behalen van je KSS3 ben je gymnastiek trainster!

 

20150403_19002920150403_190106

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *