Vrijdag 22 januari 2016 – Bleskensgraaf
Dames SNA doen wat ze moeten doen. De reserves van City Bril Krimpen krijgen geen kans en en ook ditmaal geen punt.
Van de heen wedstrijd was dat wat nog in het geheugen lag geen prachtig volleybal. Een echte tweede-klasse-rommel-ploeg was wat er toen tegenover ons in het veld stond. Ook vandaag was dat de verwachting. Als opdracht gaf Paul dan ook om hier niet aan mee te gaan doen. Zelf het spel bepalen en lekker volleyballen, dan kan ook vandaag de tegenstander puntloos weer naar huis.

Natuurlijk werd er hier en daar stiekem toch wel mee gerommeld, maar over de gehele wedstrijd genomen werd er door iedereen gedecideerd gespeeld. Geen paniek als het even mis ging en zodra het eigen spel werd opgepakt kwamen er mooie (harde en snelle) en slimme (geplaatste) aanvallen uit. Vooral Kim leefde zich op het midden lekker uit! Geheel volgens opdracht was het de thuisploeg die het spel bepaalde en binnen anderhalf uur stond er een 4-0 op de borden (25-9, 25-12, 25-18 en 25-15.

Volgende week worden de Bleskensgraafsen opgewacht in de Dijk door het Dordtse Next Volley. Een geheel andere ploeg. Thuis was het een leuke wedstrijd die nog fijner ook met de volle winst werd afgesloten. SNA zal er zeker voor gaan dit resultaat te evenaren, al zal er dan uit een ander vaatje getapt moeten worden als de laatste twee wedstrijden. Op naar Dordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *