Zaterdagmiddag stond er voor SNA een lastige uitwedstrijd tegen AVVA op het programma. Om 4 uur begon de wedstrijd, dus spraken de mannen om half 3 op het thuisfront af, om daarna richting Ameide te gaan.

Het was voor SNA een mooie dag, want het tenue was compleet: Tas, wedstrijdshirt, broekje, trainingspak (broek en jas) en een inloopshirt. Namens het hele team bedanken we hiervoor de sponsor!!

Na de koffie trok SNA de nieuwe kleding aan.

De hele selectie was compleet, dus kon er gelijk een teamfoto gemaakt worden in het nieuwe tenue. Wel moest SNA het deze wedstrijd stellen zonder trainer/coach.

Iedereen was tevreden over de kleding. En een inloopshirt met je naam erop is natuurlijk ook altijd leuk! Door deze mooie, nieuwe outfits was er gelijk een goede sfeer, waardoor het inspelen bij iedereen ook goed ging. Wel was het wat druk in het veld omdat er totaal 12 man aanwezig was.

De 1e set werd gestart met: Aanvoerder Sven van Genderen, spelverdeler Peter Hak op de diagonaal, Wim Boer en Jacco Stigter op de midden en Alex van Vianen en Dennis Langerak op de buiten. De Libero in de 1e set was Davey den Boer. Op de bank namen plaats: Dik Arentze, Lucas Bons, Pieter-Jan van Vianen, Johan van der Dussen en Joost Hak. De mannen in het veld zouden het AVVA de 1e set lastig moeten gaan maken. Echter kwam hier niet zoveel van terecht. Bij SNA ging veel fout, de pass lag niet lekker en het serveren ging zonder hoge druk en veelal waren ook gewoon fout. Hierdoor kon SNA maar weinig goede aanvallen produceren. Dit is waar AVVA goed mee om ging en hiervan ook profiteerde. Met goede serveerseries, die AVVA wel kon opbrengen, liep SNA constant achter de feiten aan. SNA verloor de 1e set helaas dik met 25-12

De slechte lijn van de 1e set werd jammer genoeg doorgezet in de 2e set. SNA kon geen vuist maken en werd eigenlijk weggespeeld door AVVA. Hier en daar liet SNA wat zien, af en toe een goed blok of een aanval, maar dat was niet goed genoeg in deze wedstrijd. Ook deze set ging verloren.

De 3e set. Voor SNA altijd een lastig set. Nu natuurlijk helemaal met een 2-0 achterstand. Maar het kleine beetje hoop om de volgende 3 sets te winnen, kwam nog boven toen de jel klonk en de mannen het veld in liepen. Deze set ging het verassend goed(gezien de geleden schade). SNA en AVVA gingen gelijk op. Af en toe een voorsprong voor de een, en af en toe een voorsprong voor de ander. Bij de 20 bleef SNA wat hangen en kwamen 24-22 achter te staan. De volgende punt werd gewonnen en was het 24-23. SNA mocht gaan serveren; 2x goed en hierna fout. Dit bracht de stand op 25-25. AVVA had inmiddels de nodige wissels doorgevoerd om de set naar zich toe te trekken. Jammer genoeg voor de mannen uit Bleskensgraaf hadden deze wissels zin, en verloor SNA ook de 3e set en was de achterstand 3-0.

Misschien dan nog een puntje af snoepen van de koploper was nu de gedachte en dus ook de gedachte voor de 4e set. Dit begon goed. SNA serveerde AVVA de eerste paar punten weg. Na een paar keer rouleren werd dit minder. Het middendeel en het laatste deel van de set waren volledig voor AVVA. En het werd deze set dan ook 25-13.

SNA kan in beraad gaan wat er allemaal niet zo goed ging, of deze wedstijd maar gewoon vergeten. Want ja, verliezen van de koploper is natuurlijk ook geen schande.

Jammer genoeg kon SNA deze 1e wedstijd met nieuwe kleren niet winnen. Het kan de volgende keer alleen maar beter gaan dus.

Volgende week moet SNA weer punten gaan pakken om de aansluiting met de subtop te houden. De mannen mogen op bezoek gaan bij Fusion-heren 3 in Rotterdam.