SNA H1 – Vollido H3
Zaterdag stonden de mannen van SNA voor de tweede keer tegenover Vollido, de hekkensluiter. Omdat de vorige wedstrijd tegen Vollido eindigde in een teleurstellende 3-2 winst wilden we revanche nemen in deze tweede pot tegen het derde herenteam van Vollido.
Met een nagenoeg compleet team, Dik en Wim afwezig, stonden we klaar om aan de eerste set te beginnen met Sven als spelverdeler, Peter als diagonaal, Davey als libero, Lukas en Pieter-jan op de midden, Dennis en Alex als passer-loper. Er werd enthousiast en redelijk begonnen in de eerste set. Het spel was niet goed genoeg om uit te lopen op Vollido waardoor de stand gelijk opliep. Door wat onnodige fouten aan de zijde van SNA liep Vollido weliswaar uit. SNA kon dit niet meer herstellen waardoor de eerste set verloren ging (23-25).
Na deze slechte eerste set stond iedereen op scherp. Er werd beter gespeeld en er werd meer geknokt voor de punten. Ook werd er door SNA meer servicedruk gecreëerd waardoor Vollido meer moeite had om een aanval op te bouwen. Door het wat betere spel werd de tweede set gewonnen (25-22).
In de derde set mocht joost aantreden op de plek van davey als libero. Ook deze set begon SNA weer niet overtuigend. Ondanks dat de pass redelijk was werd er niet veel gescoord in de aanval. In het begin van de set liep SNA daardoor al een aantal punten achter. Toch kwam SNA weer op gelijke hoogte met Vollido. En werd aan het einde van deze set het verschil gemaakt door SNA (25-23).
SNA was niet van plan om vijf sets te gaan spelen deze zaterdag. Iedereen pepte zichzelf nog eens goed op om ook deze set te gaan pakken. In deze vierde werd het spel van SNA beter. Er werd nu meer gescoord in de aanval. Dankzij het aanmoedigende publiek liep SNA uit en werd de set beslist door een middenaanval van Lucas (25-21). Ondanks het iets mindere spel waren we toch blij met deze 3-1 winst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *