De afdeling Turnen reist a.s zaterdag met wel 3 teams af naar de sportboulevard in Dordrecht voor de Springwedstrijden. Dat is best bijzonder want het 3e team zijn de dames van de Fitgym.
Het is begonnen met een onschuldige opmerking tijdens de springwedstrijd van de selectie groepen van vorig jaar. “Oh das leuk, zouden wij ook mee kunnen doen?”
Joyce is deze opmerking niet vergeten en heeft ons zover gekregen….of voor het blok gezet 😉 om ons op te geven. Sinds 1 maart weten we dat we mee gaan doen en dus is er flink geoefend; want die Pegasus op 1.35 hoog en dan overspreiden….dat is best eng. Maar de dames zijn er in geslaagd om alle sprongen aan te leren en zijn en dus helemaal klaar voor.
De jeugdteams zijn er al heel lang klaar voor aangezien zij al meerdere keren succesvol hebben deelgenomen.

Om 9.00 komt Jeugd E in actie en deze groep bestaat uit Rory, Anne Marije, Lara, Elizabeth, Julia, Larissa, Jessica, Anna en Rebecca.
Vanaf 9.25 gaan de dames Eva, Caroline, Daphny, Chantal, Corrie, Ria, Christine, Jolanda en Joyce de wedstrijdvloer op.
Junioren C; Maud, Marije, Nathalie, Gwen, Johanna, Anne-Marie, Josephine en Marieke zullen vanaf 10.15 uitkomen op de 3 onderdelen Lange Mat/Tumbling, Trampoline, en Pegasus.

2016-04-13 20.59.31-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *