Zaterdag mocht de mannen hoofdmacht aantreden tegen het eerste team van VV Flits. Beide teams zijn dit jaar weer terug in de 1e klasse, en in de oefencampagne was al tegen elkaar gespeeld. Toen wist Flits met 3-1 te winnen, dus iedereen was scherp om vandaag revanche te nemen. De selectie van vanmiddag was verre van compleet. Naast Peter Hak (werk) moesten we vandaag, om verschillende redenen, ook zonder Pieter-Jan van Vianen, Alex van Vianen, Dennis Langerak en Wim Boer op pad. Dit betekende voor de opstelling dat Lucas Bons en Dik Arentze op een andere positie kwamen te spelen en dat de wissels op waren.

De eerste set was er een om heel snel te vergeten, of misschien juist niet, want zo een wedstrijd beginnen is slecht voor de moraal. Binnen de kortste keren was er een onoverbrugbare tussenstand, en werd er geen bal goed geserveerd deze set (25-11). In de tweede set konden we prima mee volleyballen, en wisten we tot de 18 in het spoor te blijven van Flits, maar ook deze set werd gewonnen door Flits (25-18).

De derde set stond weer symbool voor het serveren, Johan van der Dussen mocht 15 keer achter elkaar serveren, een krankzinnige wedstrijd waar geen touw aan vast te knopen was. De set werd daarna, hetzij slordig, binnen gehaald door SNA (25-13). Dan maar winnen met 3-2 in Papendrecht, vol passie werd er gestart in deel vier, alleen bleek het op het eind net niet genoeg (25-23). Wederom een 3-1 winst voor Flits, we hadden deze wedstrijd ook niet meer verdiend.

Thuis zullen we zaterdag uit een ander vaatje moeten tappen als Meerkerk langs komt in de Spil. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij, 17:30 in het volleybalpaleis de Spil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *