Afgelopen zaterdag werden er in de Spil wedstrijden gespeeld door de jeugd. SNA J1 speelde weer met prima resultaat en liggen op koers voor een kampioenschap in de Regio Zuid-West Jeugdcompetitie U13 – afd 8 van de Badmintonbond

SNA O1 – The Flying Shuttle O2

Badminton 16-5 (1)(4-4)

De wedstrijd bij The Flying Shuttle was in 2-6 geeindigd, SNA had dus een hoop op winst, na 8 2-setters hebben de teams de punten eerlijk verdeeld.

Volledige uitslag

SNA O1 staat keurig op een tweede plaats en heeft nog 2 wedstrijden te spelen: 30 mei bij De Kriekel en op 6 juni als laatste een lastige wedstrijd tegen de nr 1 The Flying Shuttle O3

SNA J1 – Tab Fly Over J4

Badminton 16-5 (2)(6-2)

SNA J1 kreeg Tab Fly Over op bezoek, de vorige wedstrijd was 3-5 in het voordeel van SNA, die uitslag was weer de inzet. Nu werd er zelfs een puntje meer binnengehaald: 6-2. Op 30 mei speelt SNA J1 de uitwedstrijd tegen Zigo J8, nu al is duidelijk dat met 4 winstpunten het kampioenschap een feit is. Dat mag niet mis gaan: de thuiswedstrijd werd 8-0 gewonnen!

Volledige uitslag.

Aan het einde van de competitie staat het Regiokampioenschap voor Regioteams Jeugd gepland en wel op zaterdag 13 juni. Alle kampioenen uit de mixklassen van de JeugdRegiocompetitie zullen strijden om het kampioenschap in de betreffende klasse. De kampioenen in de genoemde klassen zijn conform het RegioCompetitieReglement verplicht aan de Regionale Kampioenschappen voor Regioteams deel te nemen.

Het vervolg op het RKR is het NK voor Regioteams dat in het weekend van 20 en 21 juni 2015 zal worden gehouden. Voor de jeugd betreffen dit de (mix)klassen U19-I, U17-I, U15, U13 en U11.

SNA 1

De senioren staan op een 3e plaats in de Recreatieve Competitie Zuid-Holland en spelen 21 mei hun laatste wedstrijd.

Uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *