SNA H1 – VC WIK H4

Afgelopen zaterdag kwamen de heren van SNA in actie tegen de bekende en hoger geplaatste streekgenoot VC WIK.
SNA draait tot nu toe mee in de middenmoot, dus met winst op WIK zou SNA goede zaken doen.

Noodzaak was om direct fel te starten wat in voorgaande wedstrijden nog wel eens wat te wensen over liet. En zo geschiedde. In de basis begonnen Lucas en Dennis als passer-loper, Jacco en Pieter-Jan op de midden, Sven als spelverdeler en Alex op de diagonaal. SNA schoot uit de startblokken en wisten al snel een gat te slaan. Mede dankzij de servicedruk waardoor WIK niet kon variëren in de aanval. De eerste set werd dan ook ruim gewonnen met 25-16.

Met dezelfde 6 werd er gestart in de 2e set. WIK herpakte zich waardoor het lang gelijk op ging. Vanaf de 20 punten gaf SNA gas bij waardoor ook deze set werd gewonnen met 25-19.

De beruchte 3e set trad aan. Weer werd er gestart met dezelfde 6 spelers. SNA bleef gas geven waardoor er in no-time een ruime voorsprong op de borden stond. Halverwege de set werd een dubbele wissel gebruikt, Kees en Peter kwamen er in voor Sven en Alex.  WIK kwam er niet meer uit en deze set werd met 25-12 gewonnen.

SNA wilde uiteraard ook het bonuspunt pakken in de 4e set. Jacco maakte plaats voor Johan op de midden. Na een wat zwakkere start in de set pakte SNA de sterke lijn weer op en ook de 4e set werd met ruime cijfers gewonnen, 25-15.

Deze ruime overwinning op WIK is voor SNA een goede opsteker voor de komende wedstrijden!