SNA – City Bril Krimpen (2-3)

Afgelopen zaterdag speelde de hoofdmacht van SNA thuis tegen het vierde team van City Bril Krimpen. SNA beschikte over de volledige selectie uitgezonderd Davey den Boer, libero, die nog steeds te kampen heeft met een blessure aan zijn knie. Omdat SNA wel graag met een libero wilde spelen werd er een beroep gedaan op Joost Hak die al enige ervaring heeft met de libero positie.

De eerste set begon SNA erg sterk en dominant. Er werd gelijk een gat geslagen van 4 punten. Door een service serie kwam Krimpen toch weer terug op gelijke hoogte. SNA kreeg zelfs drie setpunten tegen. Toch werd deze set binnengesleept (31-29)

Zonder wissels begon SNA aan de tweede set. Er werd weer uitstekend gespeeld. Lukas Bons zette een service serie neer van maar liefst 12 punten. Waardoor SNA deze set won met ruime cijfers. (25-17)

Dat Krimpen de hoop niet had opgegeven bleek in de derde set. De jonge ploeg bleef terugvechten. Vanaf hun zijde werd er deze set gemakkelijk gescoord vanaf de aanval. Hoewel aan het spel van SNA niet veel te verwijten viel werd deze set toch verloren. (23-25)

In de vierde set werd er keihard gewerkt om toch nog die 4 punten uit de wedstrijd te halen, maar tevergeefs, er miste wat pit in het spel waardoor ook deze set verloren ging. (20-25)

Een vijfde set moest dus de wedstrijd beslissen. Krimpen pakte in het begin van de set al twee punten voorsprong. SNA kwam niet meer langszij wat resulteerde in een 3-2 nederlaag.
Toch kon SNA terugkijken op een goede pot volleybal waarin hard is geknokt voor elk punt.