Vrijdag 15-1-2016, Bleskensgraaf
SNA dames gaan de 2e competitiehelft goed van start door Haaften Kwiek puntloos naar huis te sturen.
De eerste competitiehelft werd met een super spannende pot afgesloten. SNA kon namelijk 9 januari maar met zes dames afreizen naar Zwijndrecht om daar de onderlinge strijd om de tweede plek tegen Switch uit te vechten. Met Heidi als spelverdeelster op de diagonaal aanval en zonder verdere wissels was de situatie verre van ideaal. Na een thriller van een vijfde set eindigde de strijd met minimaal verschil in het voordeel van de thuisploeg (3-2), waardoor de tweede plek uiteindelijk gedeeld moest worden met de Zwijndrechtsen.

Maar dat was de eerst helft. Vrijdag 15 januari begon de tweede helft en die begon SNA goed. Tegen hekkensluiter Haaften Kwiek werd een gedegen pot gespeeld. Ook maar met zeven vrouw sterk was dit op voorhand ook de doelstelling. Niet verslappen om zo met eigen spel géén punt weg te geven. In tegenstelling tot de uitwedstrijd aan het begin van het seizoen (1-3 winst) liet SNA nu wel zien de concentratie vast te kunnen houden. Met 25-8, 25-14, 25-9 en 25-16 bleef de volle winst in Bleskensgraaf.

Bovenop de winst was het positief dat Denise haar rentree maakte na met zwangerschapsverlof te zijn weggeweest!
Ook positief was dat Switch geen punt wist te pakken tegen de nummer 4 Next Volley, waardoor SNA nu single op een stevige tweede positie staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *