De seizoensstart

De kop is er weer af. SNA Dames 1 is begonnen aan seizoen 2014/2015.
Geen al te beste start, maar dat was ook de verwachting. Door twee vertrokken speelsters en een zwangere was het vooruitzicht dat de start niet al te veel punten op zou leveren. Ook hebben de eerste blessures al aangedaan, waarop geanticipeerd werd. Op zich niet erg. De zwangerschap is weer voorbij, het blessureleed ook bijna… Het team en de jeugd raakt meer en meer aan elkaar gewent, wat je in de wedstrijden merkt.

Ook afgelopen zaterdag werd er hard voor elkaar gevochten in de partij tegen Vedo’70.  Er werd voluit gespeeld en veel bewogen in het achterveld, maar ook aan het net was men scherp. Dat resulteerde in een 25-15 setwinst! Wellicht was er sprake van enige onderschatting aan Hoornaarse kant, wat in de tweede set compleet verdwenen was. Nu lieten de gasten ook van zich gelden en zo werd het met 16-25 een 1-1 tussenstand.

Er werd nog steeds hard gevochten en veel bewogen alleen was het in de volgende twee sets ‘net niet’. Zo slopen er hier en daar wat (communicatie)foutjes in en dat kostte teveel punten. Met 23-25 en 20-25 waren ook de derde en vierde set voor Vedo’70. Jammer een 2-3 had misschien meer terecht geweest. Maar goed, veelbelovend was het wel. De intentie is er om deze lijn door te zetten om zo in het vervolg van de competitie meer punten te gaan pakken. Komende week is dit waarschijnlijk een zware opdracht als SNA in Rotterdam aan mag treden tegen RVC/Libanon. Zij draaien in de top mee. Daarentegen kan er frank en vrij gespeeld worden en wie weet wat dat oplevert?!?

Wel goed nieuws van dit seizoen is dat TTA besloten heeft SNA nog weer eens in het nieuw te steken. Zo speelt het team weer in prachtige wedstrijdshirts en dit keer zijn ook de broekjes voorzien van het TTA logo!

2014 / 2015

2014 / 2015

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *