Het is zaterdag 4 maart en er staan maar liefst 7 thuiswedstrijden op het programma. 3 maal jeugd en later in de middag / avond nog 4 wedstrijden bij de senioren. We hoeven het niet mooier te maken dan dat het is, alle 7 wedstrijden leverden winst op voor SNA!!! Geen vijfsetters en zelfs twee keer de volle winst!

Meisjes B mocht om 13u00 aftrappen en pakten met 3-1 de winst tegen AVVA B1. Zij staan nu zeer verdienstelijk bovenaan in de poule en spelen volgende week tegen de nummer 2! Om 14u30 ging CMV 2 de strijd aan met Next Volley Dordrecht en won ook met 3-1! CMV 1 speelde hun wedstrijd wat sneller. Zij waren duidelijk de betere partij in de strijd met Molenwiek ’74 en pakte dan ook de volle winst! Hiermee stijgen ze naar een 2e plaats! Alle jeugd; Goed gedaan!

Dat was een mooi voorbeeld voor de senioren! En goed voorbeeld doet goed volgen… Om half 5 stonden heren 1 oog-in-oog met Vollido heren 2. Die kwamen wat te laat op gang en dus ging de eerste set met 24-26 naar de gasten. Hierna pakte ze het wel goed op en konden ze de wedstrijd met 3-1 winst afsluiten. Heren 2 evenaarden op veld 2 dit resultaat, zij lieten de laatste set liggen.

Om 18u30 mochten de dames aantreden. Dames 2 pakten na de 1-3 vrijdag-avond-winst op Molenwiek ’74 een dag later de volle winst op VCN dames 5! Dat betekent 9 punten in de pocket, lekker dames! Op veld 1 was het een spannender strijd. Dames 1 vecht voor wat ze waard is in de strijd tegen degradatie en deed dit vandaag bijzonder netjes met een 3-1 winst op Vc Wik! Dinsdag willen zij hier een vervolg aan geven om 21u00 in de Spil tegen Sliedrecht Sport! Publiek is welkom!