Zaterdag 13 januari was natuurlijk de dag van de onderlinge wedstrijden maar… de selectieleden hadden ook een schaatsuitje. Papa’s en mama’s brachten ons naar Gouda. We parkeerden de auto’s net buiten de stad en moesten nog een klein stukje lopen naar de ijsbaan. Gelukkig hadden we de papa van Anna en de papa van Nienke mee om een extra oogje in het zeil te houden en uiteraard ook voor de gezelligheid 🙂

Eenmaal op het het plein zagen we de mooie ijsbaan rondom het stadhuis. Even snel betalen, de schaatsen ombinden, ready? GO! Dat hoef je onze SNA meiden maar 1x te zeggen, ze gingen er als een speer vandoor! Er werden vele rondjes rondom het stadhuis geschaatst. Na twee uur schaatsplezier was het weer tijd om naar huis te gaan! Het was een sportieve avond!

 

Dit vonden onze SNA turnsters Renske en Elizabeth ervan:

Renske:

We zijn naar de schaatsbaan in Gouda geweest. Het was erg leuk en gezellig. We gingen met de gymgroep we hadden veel lol. Ik hoop dat we nog een keer gaan!

Elizabeth:

Ik ging met SNA turnen schaatsen in Gouda. Dat was heel leuk!!! We gingen schaatsen om een groot stadhuis en het was ook nog verlicht. We gingen twee uur schaatsen van half 7 tot half 9. Ik vond het heeeeeeel leuk!!!

 

 

IMG-20180113-WA0018IMG-20180113-WA0016IMG-20180113-WA0020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *