Op vrijdag 7 maart stond er een echte derby op het programma. Het was de wedstrijd tegen het 6 van Sliedrecht. Sna had hier nog wat recht te zetten. De vorige wedstrijd tegen Sliedrecht h6 werd namelijk een voorsprong van 2-0 weggegeven, uiteindelijke resultaat: 3-2 verlies voor SNA.  Ook vooraf aan deze wedstrijd was het krap met de selectie. Alex van Vianen had verplichtingen met het andere team van SNA en kon zodoende niet mee doen. En onze 2e set-upper Davey de Boer heeft weer last van de knie. Wel kon Sven van Genderen zijn eerste volle wedstrijd weer spelen. Hij is volledig hersteld van zijn enkelblessure.  Zodoende vertrokken we om 18:10 richting Sliedrecht.

Hieraan gekomen bleken wij ruimschoots op tijd te zijn zodat er nog genoeg tijd was voor een lekker bakkie pleur (koffie). Vervolgens was ons veld leeg en konden beide partijen gaan warmlopen.

De eerste set begonnen we met: Peter,Sven,Wim,Pieter-jan,Dennis,Johan en Jacco op de bank. SNA werd met 1 taak het veld in gestuurd: Druk op de service en laat hun de fouten maken. Dit werd goed uitgevoerd door SNA en zo denderde we over Sliedrecht heen de eerste set 18-25.

De tweede set werd door onze Coach(Hans Mouthaan) verteld dat we ons nivo beet moesten houden en net als in de eerste set gelijk er vol bovenop knallen. Bij Sliedrecht veranderde ze ook het 1 en ander en zodoende werd het een onwijs spannende set. Het volleybal verdiende niet altijd de schoonheidsprijs maar er werd door SNA wel voor iedere bal geknokt. Zodoende won SNA ook deze set met 26-24.

Dan de 3e set. Vorige wedstrijd ging het ook bij deze set mis en verloor SNA alle 3 de sets zodat we alsnog met 3-2 verloren. De opdracht: Scherp blijven en niet verslappen. Weer werden de zelfde 6 als de eerste en tweede set het veld in gestuurd. Helaas kon SNA geen vuist maken we kregen alle kanten van het veld te zien. Hans Mouthaan deed een tactische wissel door Pieter-jan te wisselen voor Jacco. Helaas serveerde Sliedrecht rustig door en werd er een groot gat geslagen met SNA. Deze set verloren we met 17-25.

Plotseling kwam er toch weer wat druk bij SNA “het zal toch niet weer gebeuren dat we dit uit handen gaan geven?????”  Jacco werd weer naar de bank gehaald en Pieter-jan kwam het veld weer in.  Deze set was puur knokken. Er kwam weinig van mooi volleybal. Halverwege de set werd een klein gat van 3 punten gemaakt door SNA en ook niet meer weggeven. 25-22.

SNA H2 is momenteel koploper maar over een kampioenschap word nog niet te veel gepraat binnen het team. Zaterdag wacht ons de volgende wedstrijd dan komen de Senioren van Wik 4 opbezoek. Ook bij deze heren hebben wij nog wat recht te zetten n.a.v. de vorige wedstrijd.

Wij kunnen uw en jullie steun hard gebruiken tijdens deze wedstrijd. Tot zaterdag 15-03-2014 om 18:15.

 

Voordat wij kampioen worden moeten er nog 4 finales worden gespeeld.   WIJZEN WOORDEN VAN SNA H2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *