SNA Badminton 3 maart 2018 (5)Afgelopen zaterdag 3 maart speelden 3 jeugdteams thuis. Het waren spannende, maar ook erg pittige wedstrijden. De meeste punten gingen met de tegenstanders mee.

 

SNA J1 -Alblasserdam J1 (3-5)

De heren van SNA hadden het zwaar tegen de heren van Alblasserdam. Bij de dames was het precies andersom. Na de dubbels en de enkels was het dus precies 3-3. De mix met Jurian en Nienke werd met name door de zeer sterk spelende heer van Alblasserdam ruim verloren. Annet en Lourens speelden 3 spannende sets, maar verloren ook helaas.

 

SNA O1 – Cross Smash O1 (1-7)

Het eerste opstapteam kreeg een sterk team van Cross Smash op bezoek. Jesse en Geert wisten hun dubbel na 3 sets te winnen, ook Fabian speelde een 3-setter, maar helaas werd die verloren. De andere wedstrijden waren ook niet onaardig, het puntenverschil was vrijwel altijd minder dan 10, maar de Werkendammers waren wel steeds beter.

 

SNA O2 – Alblasserdam O1 (4-4)

Teamfoto SNA O2 2017-2018 (Small)Na de verloren wedstrijden van vorige week hadden de spelers van O1 extra veel zin om het vandaag opnieuw te proberen. Deze keer was het veel spannender. De eerste mix was gelijk al een 3-setter, deze werd gewonnen door Alblasserdam. De dubbel van Hadassah en Nienke werd gewonnen en ook 3 singles werden gewonnen. Het was in de laatste wedstrijden een beetje puzzelen, omdat Alblasserdam een speler te weinig had wegens ziekte. We hebben toch gezellig 8 wedstrijden gespeeld.

Alle uitslagen

Meer info en uitslagen via de competitiepagina.

De foto’s van vandaag: