Wat zijn we blij met ouders die altijd voor SNA klaar staan. Zo hebben we ouders die jureren, helpen aan de teltafel, helpen met wedstrijden, heen en weer rijden naar trainingen en zorgen dat de turnsters er tijdens wedstrijden prachtig uit zien. Hiervoor zijn wij natuurlijk heel dankbaar!

 

Tijdens de onderlinge wedstrijden hebben jullie dan ook vast wel de kraam met eten en drinken zien staan….misschien hebben jullie er zelfs wel zo’n lekkere tosti gegeten. De ouders en turnmeiden hebben hard gewerkt in de kraam want er is genoeg geld opgehaald voor een nieuwe verenigingsvlag. De mama van Anna (Caroline) heeft een hele mooie vlag ontworpen en bedrukt voor ons, deze is toch fantastisch! Vinden jullie niet?

 

Ook hebben we zo soms hulp van handige papa’s nodig, de vader van Gwen (Peter) is zeker wel een tijdje bezig geweest met het maken van een nieuwe kar voor de houten tumblingbaan. De kar is heel handig en erg mooi geworden. In de Spil hebben we natuurlijk “Ria’s karretje” het karretje waar spelmateriaal op staat voor de recreanten. Zou dit dan “Peter’s karretje” genoemd worden…?

 

Leuk nieuws:

Van de tosti kraam op de tribune was na het kopen van de vlag nog steeds wat geld over, van dit geld hebben we een kraam gehuurd in de maand mei tijdens de braderie in Bleskensgraaf. Waarschijnlijk gaan we weer heerlijke tosti’s verkopen voor nieuwe toestellen. We gaan waarschijnlijk ook nog wat turnspulletjes verkopen in onze kraam maar hier moeten we nog even goed over nadenken. Ook gaan we in de maand april met onze hele vereniging afdeling gym Bleskensgraaf en Molenaarsgraaf een hele leuke sponsoractie uitvoeren…. Wat we gaan doen is nog geheim… Maar de informatie volgt zo snel mogelijk.

 

image image

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *