Op 15 december 2018 werden de onderlinge wedstrijden gehouden in sporthal de Spil.

Selectie 

De eerste ronde mochten de selectie turnsters zich bewijzen op de toestellen: sprong, brug en vloer. Er was veel publiek op de tribune, altijd fijn zulke trouwe en enthousiaste fans! De wedstrijd verliep prima, het lange wachten op de prijzenuitreiking kon beginnen…

Recreanten

Groep 3/4/5/6/7/8 en V.O. mochten nu de oefeningen laten zien. Het ging super!! Maar toch stiekem wel spannend hoor… zo’n wedstrijd. Heel knap dat veel kinderen de oefeningen helemaal uit het hoofd deden! Maar gelukkig stond bij elk toestel een trainster voor als je het toch opeens niet meer wist. 

Extra bijzonder was dit jaar dat alle recreanten meisjes in het nieuw gestoken waren: een prachtig blauw/zwart turnpakje met glitters. Ook de jongens mochten turnen in een nieuw turnpak! Wist u dat… er dit jaar wel 15 jongens deelnamen aan de wedstrijd!

Uitslag 

Selectie

1e prijs: Lois Nugteren, Elizabeth Wemmers, Annemarije de Korte, Johanna Wemmers. 2e prijs Larissa de Bruin, Lisanne Verheul en Gwen de Groot. 3e prijs Imara Tukker.

Groep 3/4 meisjes 

1e prijs Noor van Wijgerden, 2e prijs Floortje vd Dool, 3e prijs Yara Slingerland, 4e prijs Martha vd Kraats, 5e prijs Nienke Bakker 

Groep 5/6 meisjes

1e prijs Emma v/d Dool, 2e prijs Sophie den Uijl, 3e prijs Femke Leeuwis, 4e prijs Joanne Voets

Groep 7/8/VO meisjes 

1e prijs Jolinda den Ouden (7/8) en Khushi Mittal (VO) 2e prijs Hanna vd Kraats, 3e prijs Hannah Nugteren

Jongens

1e prijs Ralph van Ulden en Jonathan Nugteren, 2e prijs Levi Kreukniet, 3e prijs Tom Bakker, 4e prijs Cas Breedveld.

De clubkampioenen zijn Emma vd Dool (recreanten meisjes), Jonathan Nugteren (recreanten jongens) en Elizabeth Wemmers (selectie)