In april wisten Elizabeth en Lara allebei een finaleplek te behalen tijdens de laatste wedstrijd van de jongtalenten. En afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover… DE GROTE FINALE waar Lara & Elizabeth samen met de beste 30 jongtalenten van Zuid-Holland mochten turnen. 

De SNA turnsters zagen er tijdens de finaledag prachtig uit! Elizabeth met haar ingevlochten haren en Lara met haar knotje met bijpassend haarelastiek.

De turnsters hebben een onwijs mooie balkoefening laten zien zonder er vanaf te vallen. Die arabesque en spreidhoeksteun waren prachtig, goed gedaan meiden. Bij vloer werden er kaarsrechte handstanden gemaakt en de hele oefenstof werd uitgevoerd uit het hoofd, echt heel knap. Op Sprong vlogen de meiden tot een handstand-klap. Op de brug blonken onze SNA meisjes echt uit, wat een spierballen en kracht hebben deze twee polder-turnsters zeg! Alle elementen werden vlot en netjes achter elkaar uitgevoerd. De brug leverde Elizabeth een 6e plek op en Lara een 17e plek.

Elizabeth en Lara vielen deze wedstrijd niet in de prijzen, maar hebben een onwijs mooie dag gehad! Elizabeth en Lara behoren tot de beste 30 jongtalenten van Zuid-Holland 2016, dat is iets om trots op te zijn!

IMG-20160509-WA0003

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *