Zaterdag 11 janari 2014 was het dan zover, de 1e  “echte” wedstrijd voor Julia, Gwen en Larissa in Barendrecht er deden wel 27 miniturnsters mee allemaal ook 6 jaar oud.

Om 10.30 kwamen de turnsters samen met de fans naar de turnhal. Snel nog even wat glitterspray en haarlak in de haren en ze zijn er klaar voor! jullie zagen er echt prachtig uit met de nieuwe turnpakjes en die ingevlochten glitterharen.

 

Brug

De wedstrijd begon bij het onderdeel brug en daar was iemand aan het jureren die wij wel heeeel goed kennen… Wat zag Daphny er netjes uit een echte jurymevrouw.

Wat waren de meiden goed! Julia trok de borstwaartsom zo goed op en wat knap dat ze haar benen na voorover te hebben geduikeld zo hoog kon houden. Ze deed het zo goed dat ze 2e werd op dit onderdeel. Daarna kwam Gwen die even over de stok keek en daarna weer terug een borstwaartsom over de stok trok heel knap hoor. Wat een spierballen! Als laatste kwam Larissa wat wist ze de oefening goed met een geweldige borstwaartsom en een mooie buikdraai.

 

Balk

Niet het lievelingsonderdeel van de SNA turnsters maar ze hebben zich er doorheen geslagen. De spreidhoeksteun, hoekzit en het liggen in passé zag er bij iedereen heel netjes uit. Gwen werd zelfs 2e op het toestel balk.

 

Vloer

Weten jullie wat er nou zo leuk was? Het was in een hele grote turnhal met een echte vierkante vloer. Er was een meneer die riep je naam door de microfoon. Julia, Gwen en Larissa vonden dat toch maar een beetje vreemd hoor!

Opeens hoorde ze hun eigen naam, stralend liepen zij dan naar de vloer toe om de wedstrijd oefening te laten zien op die hele grote, verende vloer. En toen ze klaar waren zei die meneer: “Dankjewel Julia, Larissa en Gwen”

Het was wel moeilijk om de oefening te onthouden, er waren zoveel stapjes en elementen en het was ook net kerstvakantie geweest..

 

Sprong

Wat hebben jullie ontzettend mooi en krachtig gesprongen. Handstand plat met de plankoline en plat, recht en netjes was deze zeker, jullie waren een mooi strak liniaaltje. Zelfs de jury was met open mond naar jullie aan het kijken. Gwen werd 2e op het onderdeel sprong, Larissa 8e en Julia 12e.

 

Prijzenuitreiking

Op het nummer van K3 “kusjesdag” kwamen de 27 turnsters oplopen.

Einduitslag:

Gwen 6e

Larissa 13e

Julia 22e

Wij zijn supertrots op jullie! Op naar de volgende wedstrijd 8 maart.

Jullie zijn echte talentjes die nog heel veel kunnen bereiken in de toekomst!

 

Turngroetjes,

Daphny & Joyce

IMG_5312

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *