Vrijdag was dan eindelijk het moment aangebroken: DE DEMONSTRATIE! De entree was 1 lege fles per persoon en ook hebben de turnmeiden nog extra flessen en geld ingezameld voor het goede doel: 3FM Serious Request (Het Rode Kruis) Beter bekend als “Het glazen huis” wat vanaf maandag op TV te zien zal zijn.

 

Het was een enorm drukke boel: familieleden, buren, vrienden en andere SNA supporters hadden een fijn plekje gevonden op de tribune om naar de sterren van de avond te kijken!

 

…En wat ging het goed! We keken naar prachtige vloeroefeningen, een piratenact aan trapezes en schommel, prachtige sprongen op plankoline en over de pegasus, onwijs mooie stabiele balkoefeningen en als klap op de vuurpijl een glow in the dark act in het donker! We hebben genoten van alle optredens, petje af voor alle turnsters!

 

Na een nachtje slapen was het zaterdag 16 december tijd om 12 zakken vol lege flessen bij de supermarkt in te leveren. Gelukkig had de mama van Lisanne en de vader van Nienke tijd om ons helpen met inleveren! Wat hadden Lara, Lisanne, Nienke, Rory, Imara, Lois en Johanna een pret bij het flessenapparaat. “Niet gooien” en “fles niet geaccepteerd” waren veel voorkomende teksten op het scherm. Maar uiteindelijk werden alle flessen geaccepteerd 🙂

 

OPBRENGST ACTIE: Bijna 400 flessen, totaal 150,-euro

Voor diegene die flessen of geld hebben ingeleverd, ontzettend bedankt! Turnsters en ouders ook bedankt voor jullie inzet, fantastisch!

 

IMG_0594IMG_0592imageimageimageimageimageimage

 

 

One thought on “Hoeveel flessen zijn er verzameld……?

  1. Beste allemaal,

    Het was een heel leuke avond! Het zag er allemaal cool uit. En wat goed dat er zoveel flessen zijn ingeleverd voor Het Rode Kruis. Supergoed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *