Zaterdag 18 januari- Bleskensgraaf

Na een goede voorbereidingsweek kwamen alle dames goed gestemd naar de Spil. Daar begon het ook al goed met vrolijke koekjes (met smarties!!) van Nadine. Gefeliciteerd met je verjaardag meid! De wedstrijd van dames 2 liep uit, maar ook dit kon ons niet uit onze ‘mood’ krijgen en na deze vijfsetter mochten wij dan toch weer de mooie groene wei in…
Oke. We gaan lekker starten en we gaan vooral NIET 0-4 verliezen zoals de uitwedstrijd! Lekker fel inspelen dus, dat we allemaal goed warm zijn. Lekker inslaan en dan vast warmdraaien met serveren. Aan de andere kant graag. Aan de andere kant serveren?? Ja onze gasten hebben met tossen dít veld gekozen, dus wisselen… Naaaa jaaaa dat hebben we nog nooit meegemaakt! Wisselen dus. En dan maar lekker starten. Of het nu de kantwissel was, of dat we toch teveel nog met de uitwedstrijd bezig waren, ging het dus niet zo lekker. Veel te geforceerd en onbeweeglijk werd er gespeeld en Vollido kon alles uitspelen. Er werd wel hard gewerkt, maar het was het allemaal net niet. De pass niet zuiver, de set-upjes niet perfect en de aanval sloeg ook geen gaten in de vloer. In een mum van tijd was het dan ook 0-1 ( 9-25).

Nou en of toen de druk wegviel! We beseften nu dat we niet hòefden te winnen. Alleen geen kadootjes weggeven en zelf gewoon vrijuit spelen! En dat gebeurde. Drie sets lang. De pass lag beter, set-upjes lekker en de aanval -vooral de middenaanval van Denise Heijkoop- boorde wel weer de gaten in de grond (Lekker Denise!!!). Ook de service was bij iedereen met veel druk en afwisseling. Kortom Vollido kon niet meer het spel maken en maakten daarentegen steeds meer fouten. Met gedegen en collectief spel nam de thuisploeg het heft in eigen hand en werd het een duidelijke 3-1 (25-16 , 25-16  en 25-12 )

Hoe zoet kan sportieve wraak zijn? Heeeel zoet kunnen wij u vertellen! Wat proeft dit goed! Hiermee kunnen we iedereen aan. Kom maar op! Oké Sliedrecht Sport 6 is hierin de eerstvolgende. Deze ploeg is juist met een goede reeks bezig en zal bovendien uit zijn op een revanche op ons. Er zal dus weer volle bak gestreden moeten worden om punten te pakken. Zien we u in Sliedrecht? Vrijdag 24 januari – 21u00 in de Stoep. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *