Woensdag was het voor beiden teams een thuiswedstrijd. Sna Heren1 tegen Heren2.
Heren2 moest winnen om aansluiting te houden bij de top. Het was een moeizaam begin in de eerste set. De servicedruk was erg laag waardoor het voor de mannen van H1 niet moeilijk was om een goede pass te verzorgen bij spelverdeler Dik Arentze, die daardoor alle posities kon bedienen. H2 liep continu achter de feiten aan maar wist aan het einde van de eerste set door te drukken en de set binnen te slepen (22-25).
De tweede set begon het spel beter te lopen en werd er harder gewerkt. Heren2 won ook deze set met iets ruimere stand (18-25)
De derde set begon ook weer met erg veel service fouten waardoor Heren2 weer geen gat kon slaan. Halverwege de set kwam spelverdeler Sven van Genderen verkeerd op de grond terecht na een blok waardoor hij zijn enkel verzwikte en niet verder kon spelen. Wim Boer moest uit het trainingspak om in te vallen. Peter Hak schoof door naar de spelverdeling en Wim Boer ging op de diagonaal positie spelen. Door het harde werken van Heren2 en door de foutjes van Heren1 werd ook deze derde set gewonnen (19-25).
De vierde set was niet veel anders dan de voorgaande sets. Hetzelfde verhaal, veel servicefouten en standen die gelijk opliepen. Aan het eind van de set wist Heren2 weer net iets meer door te drukken waardoor ook deze set werd binnengesleept. (21-25)
Een dag later bleek dat spelverdeler Sven van Genderen zijn enkelbanden had gescheurd. Slecht nieuws voor het team van Hans Mouthaan. Komende weken zullen zij het zonder de eerste spelverdeler moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *