Na een paar weekjes rust zijn ook de raggers van SNA weer begonnen aan de 2e seizoenshelft.
De laatste wedstrijd in 2014 was op 20 December. Rond half 2 vertrokken we vanaf de spil richting de sporthal van Fusion. Daar aangekomen eerst een bakkie pleur en daarna omkleden en het veld op. De opdracht was duidelijk tegen de een stuk lager gerankte tegenstander, volle bak er tegen aan en 5 punten mee naar huis. Al gelijk de eerste set werd die gedachte in de kiem gesmoord.
Fusion toonde vechtlust en bij ons ging er veel mis. We verspeelden een hoop punten met het serveren en de pass lag niet goed. Het ging lang gelijk op en de set eindigde wel in ons voordeel met 24-26. Op naar de 2e en nu wel laten zien wat we kunnen. Helaas, ook deze set konden we het niet laten zien. Ondanks dat de 2e set met 28-30 naar onze kant ging waren we niet tevreden over het spel.
De 3e set kwam daar verandering in. We gingen beter serveren, de pass kwam aan en er werd lekker geragt aan het net. 18-25.
In de 4e set gingen we voor de bonuspunt. er werd wat gewisseld en bij Fusion was het verzet gebroken. Het werd aan het eind van de set nog even spannend maar trokken de 4e set toch naar onze kan met 23-25. Zo werd 2014 mooi afgesloten met een 5 punter. Op naar de eerste pot in 2015.

En die kwam er. Flits mocht op 10 Januari afrijzen naar Bleskensgraaf. In de uitwedstrijd waren we niet compleet en werden we naar huis gestuurd met een 3-1 nederlaag. We waren dus uit op revanche. Rond half 5 weer een bakkie en de kleedkamer in. Daar werd nog wel de vraag gesteld of er tijdens de wedstrijd even op de telefoon gekeken mocht worden vanwege ”een aanval”. Ook de raggende mannen zijn inmiddels verslaaft aan Clash of Clans. Dan de wedstrijd, we begonnen met Sven als spelverdeler, Dennis als dia, Johan en Alex op de buiten en Jacco en P-J op het midden. We begonnen flitsend aan de wedstrijd, er werd goed geserveerd en hard door geragt. Binnen korte tijd was de 1e set voorbij met de stand 25-14 op het telbord. ”Never change a winning team” word er wel eens gezegd, en zo ook afgelopen zaterdag in sporthal de Spil. De 2e set konden we nog zonder te veel moeite naar ons toetrekken 25-1. In de 3e set kwamen er toch wat andere spelers het veld in. Ook in deze set gingen we sterk van start totdat het halverwege de set ophield. Blijkbaar gingen we er te makkelijk over denken en werden er meer fouten gemaakt. Op dat moment kregen de mannen van Flits het vertrouwen weer terug en daar hadden we geen antwoord op. 18-25 eindige de 3e set. De 4e set was een vervolg van de 3e set. Weinig initiatief van onze kant en Flits scoorde er vrolijk op los wat leidde tot een 16-25 eindstand. In de beslissende set kwam het er weer niet uit. Het verzet was gebroken en de wissels mochten niet baten. Met een 9-15 eindstand ging de winst naar de Papendrechters. Toch mogen we niet ontevreden zijn met deze uitslag tegen het hogere geklasseerde Flits.

Woensdag mogen we het weer laten zien tegen Volley Meerkerk.
daarna spelen we pas weer op 24 Januari tegen Vollido met een oude bekende!!!
Tot dan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *