Zaterdag 14 december stond de wedstrijd Forza Schouwen-Duivenland H2 tegen SNA op het programma. SNA had afgesproken om kwart voor 4 weg te gaan bij de thuisbasis de Spil en dit lukte aardig.
Na een dik uur rijden en even zoeken  was de zaal “het onderdak” in Zierikzee bereikt.  Na het inspelen en inslaan kon er begonnen worden met de wedstrijd, ook de scheidsrechter was inmiddels gearriveerd dus kon er begonnen worden.
S.N.A. begon zonder de nog licht geblesseerde Wim Boer, die wel op de bank plaats nam. Met Sven van Genderen en Davey den Boer op de diagonaal, Jacco Stigter en Pieter-Jan van Vianen op de midden en Dennis Langerak en aanvoerder Johan van der Dussen op de buiten. Vanaf het begin was SNA niet geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen en kregen we verschillende punten tegen. Na een kleine voorsprong en een paar keer een gelijke stand liep het nog niet zoals trainer Hans Mouthaan het graag zou willen zien. Aan het einde van de 1e set had Forza Schouwen-Duivenland een sterke service serie waar wij geen antwoord op hadden. Zo verloor SNA de 1e set met 25-20. Hiermee had niemand bij SNA rekening gehouden.
De 2e set begon SNA licht aangeslagen en kreeg niet gelijk grip op de wedstrijd. Forza begon vol goede moed en had de smaak te pakken, SNA probeerde dit met goed spel en veel zingen af te breken.  Dit lukte aardig en we kwamen af en toe gelijk en soms op voorsprong, maar met de lichte onervarenheid lieten we in het einde van de set toch de tegenstander weer lopen. De koppies gingen wat hangen en de pass kwam niet perfect meer met een 24-22 achterstand waren wij weer aan de beurt om te serveren. De aanvoerder was aan de beurt Johan van der Dussen, die met een geweldige serie het de tegenstander zo lastig maakte dat er geen goede aanval uit kwam. SNA kon hierdoor deze set net winnen met een nipte 25-27.
In de 3e set was het belangrijkste punt : Beginnen met volleyballen vanaf het 1e punt. Zo gingen we de wedstrijd in, hoewel het idee er wel was kwam het er toch niet helemaal uit. Wij begonnen wel weer goed aan de set. Met Dennis Langerak op de buiten die steeds meer in vorm kwam was dat een zekerheidje. Naarmate de set vorderde kwam SNA steeds iets meer los van Forza ondanks dat de pass niet goed kwam. Volleyballen gingen ze bij SNA steeds meer doen en ditmaal kwam Forza Schouwen-Duivenland niet terug. De  passes kamen van de libro kwamen ook niet meer aan. Zo kon SNA deze wedstrijd met een duidelijke  25-20 winnen. De 3e set vaak ook een lastige set voor SNA nu toch ruim gewonnen dit gaf een goed gevoel voor het vervolg.
In de laatste set kwam SNA los en gingen we er weer tegen aan om ook de 4e set binnen te slepen. Er moest minimaal gewonnen worden om het de reis enigszins waard te maken. Vanaf het 1e punt begon SNA met veel geluid om de tegenstander gelijk te overrompelen. Dat lukte, SNA kwam meteen op voorsprong ondanks dat de tank bij sommige spelers aardig leeg was. SNA sleepte Punt voor put binnen maar ook de tegenstander ging aardig mee. Het midden van de set was volledig voor SNA en had Forza Schouwen-Duivenland niks te vertellen. Totdat SNA dacht dat de set al binnen was. Er werd op de libero geserveerd en zo brachten we Forza weer in de wedstrijd. Ze kwamen snel dichterbij en zo moesten wij weer onnodig op onze tenen gaan lopen om deze set binnen te slepen. Uiteindelijk was er in de laatste set een nipte zegen voor SNA met 25-23.
Doordat SNA heel de wedstrijd onbedoeld op z’n tenen heeft gelopen hebben we met  3-1 Gewonnen in Zierikzee van Forza Schouwen-Duivenland HS, dit geeft een goed gevoel voor de 2e seizoenshelft, maar nu eerst de winterstop. SNA blijft in aansluiting bij de top om de 2e seizoenshelft door de knallen.