Op maandag 20 januari mochten de heren van SNA aantreden tegen het geroutineerde Voltena 2. Voor beide teams de tweede wedstrijd in drie dagen tijd. Met een gehavende ploeg werd afgereisd naar Woudrichem:  spelverdeler Sven van Genderen is geblesseerd, Dennis Langerak ontbrak vanwege studie en Peter Hak was nog niet in staat om een volledige wedstrijd te spelen na ziek te zijn geweest.

Net als voorgaande wedstrijd, tegen Krimpen, werd de spelverdelerspositie overgenomen door Davey den Boer en de diagonaal door Wim Boer. Dennis werd vervangen door Alex van Vianen. Johan van der Dussen mocht op zijn vaste plek starten aan de buitenkant en op het midden konden Pieter-Jan van Vianen en Jacco Stigter hun vertrouwde posities innemen.

Hoewel de uitslag van de eerste set (25-14) doet denken aan een walk-over lagen er wel degelijk kansen voor SNA. Tot halverwege de set ging het gelijk op maar met één lange serviceserie sleepte Voltena het eerste setpunt binnen. SNA putte moed uit het goede begin en wist in de tweede en derde set wel door te drukken: 19-25 en 22-25. Inmiddels was Peter Hak ook in de ploeg gekomen op de buitenkant. Hoewel nog niet 100% fit viel hij verdienstelijk in en speelde tot de ‘pijp leeg was’.

De vierde set was er één om snel te vergeten. Aanvallend lukte er vrijwel niets bij SNA: 25-10.

Een vijfde set moest de beslissing brengen en deze leek in het voordeel van de bezoekers uit te vallen. Toch werd een voorsprong van vier punten nog uit handen gegeven: 15-12.

Zo werd op deze blauwe maandag de wedstrijd met 3-2 gewonnen door Voltena 2: een uitslag waar SNA normaal niet tevreden mee zou zijn. Maar dit keer zat er niet meer in gezien de beperkte bezetting/ fitheid van de toch al krappe selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *