Het afgelopen weekend speelden alle jeugdteams van SNA elders hun wedstrijden. Het waren best spannende partijen, maar verder dan gelijkspel kwam SNA deze keer niet. Volgende week spelen alle teams weer thuis in de Spil.

Cross Smash J1 – SNA J1 (4-4)

SNA badminton 10 maart (1)De eerste partij van Jurian was gelijk al een 3-setter, de eerste van in totaal 5 3-setters! Wat een spanning! Na 6 partijen was het 4-2, door de laatste mixen te winnen werden de punten uiteindelijk eerlijk verdeeld.

Ommoord J4 -SNA J2 (5-3)

Het jongensteam ging naar Ommoord, een team dat vorige wedstrijden met grote getallen gewonnen heeft. De eerste 4 punten waren dus ook voor hen, maar daarna wisten Arthan en Geert met hun singles en dubbel toch nog 3 punten binnen te halen. De laatste dubbel was weer voor Ommoord.

Cross Smash O2 – SNA O1  (8-0)

SNA badminton 10 maart (7)De eerste 6 partijen waren best leuk, maar werden allemaal door Cross Smash gewonnen. Bij de laatse 2 mix partijen hebben de jongens doorzettingsvermogen getoond, er werd door Levi en Jesse een set gewonnen met 24-26 en in een andere partij streden Christian en Aron door tot 20-22, superspannend dus! Helaas geen punten, maar wat is een wedstrijd badminton toch leuk!

Ommoord O1 -SNA O2 (8-0)

De jongste badmintonners reisden ook naar Rotterdam. In de eerste dubbel was de overmacht van Ommoord groot, maar in de andere partijen werd er prima weerstand geboden, alle sets werden weliswaar verloren, maar meestal met nog geen 10 punten verschil, maar ook 16, 17 en 18 punten werden gescoord. De jongste badmintonners hebben weer goed hun best gedaan.

Alle uitslagen

Meer info en uitslagen via de competitiepagina.

Enkele foto’s van vandaag: