Ameide uit, altijd lastig, maar gelukkig nam dames 1 weer 4 punten mee naar Bleskensgraaf!! 💪🏽

De eerste set liep prima. Lekker ons eigen spelletje gespeeld, leuke rally’s en zo stond het 17-23. Toen kwam er alleen een kleine inzinking… Gelukkig kwamen we daar bovenop en sleepten we de eerste set binnen met 22-25.

In de tweede set hadden we wat meer moeite. Het liep niet altijd even lekker en zo keken we tegen een 24-21 achterstand aan. Gelukkig kon er net op tijd nog een knop om en werd er even flink gemaaid aan het net en jawel; 25-27 voor ons!

Die wilskracht lieten we in de derde set weer zien. We zaten er heerlijk in, speelden echt volleybal (aldus onze trainer) en de dames van Ameide hadden eigenlijk niks te vertellen. Hoe heerlijk is een setwinst van 9-25 🤩.

In de vierde set was het helaas een beetje op… De wilskracht, beleving en overtuiging waren soms wat ver te zoeken, waardoor we de hele tijd tegen zo’n drie punten achterstand aankeken. We kwamen nog terug tot 17-17, maar helaas, het mocht niet meer baten. Deze set ging met 25-21 naar AVVA.

We mogen erg blij zijn met 4 punten, dus die laatste set vergeten we maar snel! Leuke side note; SNA heren 1 speelde op het veld naast ons en won ook met 3-1 van AVVA! 8 punten uit Termei naar Bleskensgraaf is toch een heerlijk weekend! 🤗