Weer een nieuwe wedstrijddag brak aan voor de mannen van SNA. Met twee 4-0 gewonnen wedstrijden voorafgaand was er veel zelfvertrouwen bij de mannen. Geen broodjes vooraf maar een bak koffie en aan de bak tegen de mannen van Sliedrecht Sport.

Twee teams die elkaar al eerder tegen waren gekomen deze competitie (0-4 winst SNA). Toch moesten we ook deze wedstrijd weer beginnen met 0-0. Helaas was Dennis afwezig i.v.m. wintersport en was er een basisplaats voor Sander op de buiten. Hans stuurde daarnaast Alex, Sven, Pieter-jan, Lucas en Johan het veld op. Kees, Jacco en Peter moedigde de mannen aan vanaf de bank.

Was er sprake van hoogmoed of een beetje spanning? Geen idee, maar een feit was dat SNA onwennig begon aan de wedstrijd. Waar Hans voor had gewaarschuwd: ‘ze niet in hun spel laten komen’ gebeurde. Met veel lawaai zetten de baggeraars de eerste set door. Later in de set kwam SNA een beetje terug maar het mocht niet baten. (20-25)

Tweede set en de mannen van SNA schoten uit de startblokken. Met veel lawaai en emotie werd de strijd aangegaan. Het lawaai van de baggeraars werd minder en van SNA werd meer en meer. Ook vanaf de tribune werden de mannen ondersteund door de trouwe supporters. Twee teams die redelijk aan elkaar gewaagd waren bleek ook weer deze set. Toch trok SNA aan het langste eind. (25-22)

De derde set kwam Jacco erin voor Johan en pikte zo ook zijn puntjes mee. Deze set werd al snel beslist in het voordeel van SNA. Ook Kees kwam halverwege erin voor Alex om zijn puntjes mee te pakken. SNA speelde net als in de tweede set een prima wedstrijd met veel flair en bravoure. Met veel afwisseling in de aanval en een zeer stabiele pass ging SNA op weg naar een 2-1 voorsprong.  (25-19)

De vierde set moeten we eigenlijk maar kort samenvatten:
Geen emotie, geen volleybal en daarachter dan een punt.

Ja en dan moet je met net zo’n belabberde set aan de 5e set beginnen. Toch was er meer strijd en werd er weer voor elkaar gewerkt. Met een lichte voorsprong gingen de mannen wisselen van kant 6-8. Toch werden er in de 5e set ook te veel eigen fouten gemaakt en maakte Sliedrecht daar met een lach gebruik van. Helaas werd deze wedstrijd niet winnend afgesloten 10-15. Aan het trouwe publiek heeft het niet gelegen vandaag ze hebben van zich laten horen.

Nu drie weken geen wedstrijd in het vooruitzicht en mogen we nog even genieten van de inhaalspurt van de afgelopen weken. Met een 5e plek op de ranglijst en weer wat kleur op de wangen gaan we de komende weken hard trainen om op 7 maart naar Rotterdam te gaan om daar weer punten te gaan pakken.