Afgelopen zaterdag 16 april kwam S.N.A. in actie tijdens de springwedstrijden rayon Dordrecht, deze wedstrijd werd gehouden in de sportboulevard te Dordrecht. S.N.A. heeft deelgenomen aan deze wedstrijd met wel drie teams: jeugdteam niveau E en een juniorenteam niveau C. Ook de dames van Ria’s fitgym deden mee aan deze wedstrijd in de categorie senioren niveau E. Alledrie de teams wonnen GOUD een unieke prestatie! Hieronder een kort wedstrijdverslag per team, veel leesplezier! 

 

Jeugd niveau E

Jeugdteam niveau E bestond dit jaar uit: Rebecca, Jessica, Anna, Julia, Larissa, Rory, Anne Marije, Elizabeth en Lara. Dit team kwam in actie op de lange mat, kast en minitrampoline. Er werden mooie sprongen gemaakt op de minitrampoline: spreidhoeksprongen, hurksprongen en zelfs salto’s kwamen voorbij. Ondanks een paar vallen na de salto hebben de meiden dit onderdeel erg netjes uitgevoerd. De kast met trampoline ging helemaal keurig, niemand gevallen en het zag er wederom keurig uit. Er werden moeilijke sprongen gemaakt zoals overslagen, koprollen, overspreiden, doorhurken en nog veel meer. Tot slot  de lange mat, dat was misschien wel het mooiste onderdeel want het zag er onwijs netjes uit en echt alles ging hier goed. Zelfs de handstand lukte bij iedereen, knap gedaan meiden!

 

Junioren niveau C

Junioren niveau C bestond dit jaar uit: Gwen, Johanna, Anne-Marie, Nathalie, Marije, Maud, Marieke en Josephine. Vorig jaar kwamen deze meiden in actie op D-niveau, dit jaar hebben we besloten om een niveau hoger op te geven, vooral leuk omdat de meiden dan ook het onderdeel tumblingbaan mogen uitvoeren. En LEUK was het zeker!!! Elk onderdeel deden de meiden mee met 6 turnsters, per sprongbeurt wisselden de turnsters elkaar af op een zeer professionele manier. Op de tumblingbaan zagen we synchroonbeurten voorbij komen die adembenemend mooi waren! Ook werden er moeilijke series gesprongen zoals: arabier-salto en arabier-flikflak-salto. Ook op de pegasus ging het eigenlijk bijna perfect met o.a.: tipsalto’s, overslagen en overspreiden. Minitrampoline springen was ook erg mooi om naar te kijken dit keer met wel liefst drie salto’s: hurksalto, hoeksalto en streksalto. Onwijs mooi gedaan! Dikke pluim voor dit team!

 

Senioren niveau E

En jaja.. ook de dames van Ria’s fitgym deden mee aan deze wedstrijd. Het team bestond uit: Eva, Daphny, Ria, Caroline, Chantal, Christine, Corrie, Jolanda en Joyce. Allemaal mama’s, oud selectie/gym leden of trainsters, kortom aan ervaring ontbrak het niet bij dit seniorenteam en aan de fans ook zeker niet. De tribune was goed gevuld met allemaal S.N.A. supporters. De dames deden mee aan de onderdelen lange mat, pegasus en minitrampoline. De lange mat ging erg goed en die handstand-doorrollen zagen er erg mooi uit, alleen die twee koprollen “synchroon” bleek niet synchroon te zijn maar een “interval” Agh weten we ook weer, het was al snel tijd voor het volgende onderdeel namelijk de pegasus waar iedereen toch wel redelijk tegenop zag, vooral het overspreiden en los op 1/2 draai af want dat zijn moeilijk sprongen. Gelukkig ging alles helemaal goed en is er niemand gevallen. Tot slot hebben we minitrampoline gesprongen: salto’s, spreidhoeksprongen en halve draaien daar draaien deze dames hun hand niet voor om. Het zag er allemaal keurig uit. Dit team kan trots zijn op elkaar!

 

IMG_0802 IMG_0811 IMG_0815 IMG_0823

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *