De damesploegen onder leiding van coach en trainer Peter van der Berg doen goede zaken! Beide teams winnen thuis in De Spil met 4-0! Twee goede wedstrijden waarin mooie dingen aan het publiek getoond werden.

Voor dames 1 betekende deze uitslag: KAMPIOENEN!!! Niemand had het deze wedstrijd verwacht, in theorie kan de nr 2 AVVA nog op gelijke hoogte komen. Máár op set-saldo komt de ploeg uit Ameide sowieso tekort dus mag SNA zich kampioen noemen!!! Gefeliciteerd dames en Peter, hard voor gewerkt!

Voor dames 2 stond de partij in het teken van afscheid. Jasmijn Schoonrewoerd nam voorlopig afscheid… zij is geopereerd aan haar been en zal de komende tijd revalideren. Jasmijn we wensen je een goed herstel!

Voor Anneke van Vianen was het de laatste thuiswedstrijd! Na jarenlang voor SNA uitgekomen te zijn zal zij vanaf komend seizoen niet meer in wedstrijdverband voor SNA tussen de lijnen staan. Na een puike partij voor het hele team volgde op een voorsprong van 3-0 in sets en 24-17 in de laatste set de wissel zoals een publiekswissel hoort te zijn! Anneke bedankt!

Volgende week (uit) voor beide teams de laatste partij van het seizoen ’18/’19. Dames 2 zal dan nog strijden om de 4e plaats.

Foto’s: Ankie Sloots