In Krimpen a/d IJssel werd het met geconcentreerd en gedegen spel 0-4 voor de gasten uit Bleskensgraaf ( 9-25, 19-25, 15-25 en 11-25).

Na even op een leeg veld op de tegenstander te hebben gewacht, kon er worden warm gespeeld en ingeslagen. Zo kon iedereen scherp aan de wedstrijd beginnen. Er werd gestart met Heidi, Henriette, Jetje, Caroline, Anneke en Froukje als basiszes. En scherp en geconcentreerd waren zij. Met 9-25 kon er al gewisseld worden van kant.

In de tweede set mocht Kim haar ‘prikskills’ laten zien op de midden, verder werd er met hetzelfde team gestart. Logischerwijs, na zo’n voortvarende start, verslapte het spel aan SNA-kant. Op 8-6 bracht Paul daarom Froukje er op de buiten terug in. Op 10-10 was er ook nog een time-out nodig, maar toen werd toch wel het spel weer opgepakt waarna SNA weer uitliep en ook de tweede set binnen kon halen met toch nog redelijke cijfers 19-25.

De derde set werd Monique in stelling gebracht om haar aanvalsters lekkere set-ups te geven en in de vierde mocht Caroline het eens proberen op de diagonaalpositie. Ook zij deden het prima, de wedstrijd kwam niet meer in gevaar. Onder andere door lange-afstand-service-kanon Jetje en de collectieve concentratie werd het de volledige winst gepakt. Hierdoor kon Paul zelfs even een praatje maken aan de kant over koetjes en kalfjes en relax toekijken hoe zijn dames de vijf punten inpakten. (15-25 en 11-25).

Deze wedstrijd was zeker voor herhaling vatbaar en een duidelijk voorbeeld van hoe wij het spel willen spelen! Vrijdag 16 oktober zal SNA een (naar verwachting) pittiger tegenstander treffen.
Next Volley Dordrecht dames 3 is dan te gast in De Spil. Aanvang: 20u00!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *