16 oktober 2015 – Bleskensgraaf
De eerste echte ‘vrijdag-avond-thuis-speel-avond’! Denise komt op kraamvisite en voorziet ons van heerlijke cupcakes. Daar moet toch wel power in zitten šŸ˜‰
Over de wedstrijd kunnen we redelijk kort zijn. Alle vier de sets begon SNA slecht. Onzuivere passes maakte het de spelverdeling moeilijk en zo kwamen de aanvallers niet aan scoren toe. Een achterstand bleef niet uit. Maar ook in alle vier de sets werd dit goed opgepakt. SNA werd niet panieker maar ging gewoon weer volleyballen. Bij mooie verdedigingen werd er lekker voluit gescoord en was het wat minder, dat werd het slim opgelost door de bal in de gaten neer te leggen. Zo werd de achterstand in gelopen en uiteindelijk met een mooie marge de winst gepakt. Het werd 25-22, 25-21, 25-18 en 25-20 waarmee alle vijf punten in Bleskensgraaf zijn gebleven. Positief aan de wedstrijd was dat Caroline weer helemaal haar draai heeft gevonden op de buitenpositie. Na een aantal seizoenen als libero scoorde ze er nu weer op los en wist ze met lijpe plaatsballetjes de punten binnen te halen.
Zo bezet SNA na vier speelrondes de tweede plek, met een punt achterstand op de koploper Flits. Dit is gelijk de eerstvolgende tegenstander. Zaterdag 31 oktober om 18u30 mag SNA in Papendrecht echt laten zien wat het waard is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *