Zaterdag 14 december 2013 – Rotterdam
Vrijdagavond hadden de dames van SNA al een zeer geslaagde sinterkerstavond gehouden en zij waren dan ook zeker niet van plan om zaterdag nogmaals kadootjes weg te geven aan koploper in de poule Volley Zuid 2. Dit werd ook zeker niet gedaan. Door veelvuldig te scoren met een gevarieerde middenaanval nam Froukje Eijkelenboom haar ploeg op sleeptouw en zo stoomde de Bleskensgraafse trein door naar een 17-25 alsof het nog nooit van het begrip ‘koploper’ had gehoord.

Ook in set twee en drie liet zij behoorlijk van zich gelden en door bovendien als collectief te vechten door veel te verdedigen en met druk te serveren kreeg de Rotterdamse ploeg ook deze sets niet zomaar kado (tweemaal 25-22).

In de laatste set kon SNA niet meer brengen wat het in het begin van de wedstrijd waard was. Ook wissels konden het tij niet keren en zo was met 25-17 de wedstrijdwinst uiteindelijk toch voor de thuisploeg (3-1).

Door een zeer goede eerste set en een prima tweede en derde doorgang te spelen heerste het gevoel dat er meer in gezeten zou hebben, maar laten we niet vergeten dat Volley Zuid niet voor niets eerste staan. We hebben wel mooi een set gepakt en gaan zo als zesde het kerstreces in! Een tijd van lekker trainen, oefenwedstrijd spelen, lekker eten en heerlijk genieten. We wensen u fijne feestdagen en een sportief 2014!

11 januari 2014 gaat de tweede competitiehelft van start en treffen we Vedo’70 in Hoornaar (19u00). Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *