Zaterdag 31 oktober 2015 – PAPENDRECHT

Na vier speelronden bevindt SNA zich op een tweede positie in de tweede klasse C met slechts 1 punt verschil op koploper Flits 1. Het geval wil dat dit de tegenstander is in de vijfde speelgang. Een echte krachtmeting dus. Na een puike 4-0 winst in de oefenwedstrijd tegen City Bril Krimpen 1 (op dat moment de koploper van de klasse 2A) gingen de SNA dames er vol vertrouwen naartoe. Van de tegenpartij werd verwacht dat zij van een ander niveau zouden zijn als de laatste tegenstanders en dus is het dan spannend om te kijken hoe we het zelf doen. Helaas was dit niet zo best. De Papendrechtse gastvrouwen gingen daadwerkelijk ‘Flitsend’ door de sets heen. Waar onze pass- en rallyverdiging de ballen niet onder controle kregen, stond het bij de gastvrouwen als een huis. Zowel de serve als de aanvallen konden daarin geen onrust zaaien. Zo kon SNA er niet aan ontkomen om na drie sets op volledige achterstand te staan. (25-17, 25-14 en 25-19).

 

In de laatste set werd wederom keihard geknokt voor het laatste punt, maar ook dit was SNA niet gegund. Met 26-24 bleven alle punten in Papendrecht.

 

Conclusie: Flits was deze dag de betere ploeg. Toch jammer dat er geen enkel punt gepakt kon worden. Al was Flits de terechte winnaar. Het spel van de Bleskensgraafse dames was over de gehele wedstrijd benedenmaats, al was dit mede ook een verdienste van de thuisploeg. Wel staat SNA nog steeds tweede op de ranglijst en dus is het zaak het spel weer op te pakken en de komende wedstrijden weer om te zetten in winst.

 

Komende vrijdag is de eerste kans daartoe: SNA 1 – Sliedrecht Sport 8, 20u00 in De Spil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *