Aalst – zaterdag 22 november 2014
SNA kan het overwinningssyndroom nog niet doorbreken en haalt ook tegen de hekkensluiter uit Aalst slechts 1 punt.

Het team is jong en opbouwend. Er wordt door iedereen hard getraind, de sfeer in het team is goed, er is voldoende vertrouwen. Toch is er sprake van een overwinningssyndroom lijkt het wel. Wedstrijden worden goed gespeeld. Er wordt hard voor elkaar gewerkt en het ligt in het vermogen om te scoren. Zo wordt er goed bij de tegenstander in de buurt gebleven en vaak pakt SNA zelfs de voorsprong. Maar al lijkt dan de winst in het zicht te komen blijft de score achterwege…

Zo ook tegen Podarwic, waar de ploeg uit Bleskensgraaf het afgelopen zaterdag tegen mocht opnemen. Met evenveel punten maar een ongunstiger setsaldo sloten zij de ranglijst van de 1e klasse b. De eerste set begon SNA slecht, maar kon toch door feller te gaan spelen weer aansluiten bij de gastvrouwen. De winst kwam binnen handbereik, maar met 27-25 werd deze niet gepakt. De volgende drie sets werd vanaf het begin beter gestart, waar alleen in de vierde set het niveau de gehele set vastgehouden kon worden. In de tweede en derde werd de voorsprong weer uit handen gegeven… (25-22 en 25-18).

Niet meer ‘bang’ voor winst leek het wel, de wedstrijd was al verloren. Frank en vrij werd er gespeeld en gewonnen in de vierde set (20-25 en dus 3-1). Het gevoel van deze laatste set moet worden meegenomen naar huis. Zodat komende zaterdag in eigen huis tegen Sliedrecht Sport 6 belangrijke punten gepakt kunnen worden! Codewoord hierbij lijkt: ‘Lol!’ te zijn. En met Sinterklaas en al zijn Pieten in de buurt moet dat toch lukken?

Zien we u ook? Zaterdag 29 november 17u30 in de Spil te Bleskensgraaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *