Vrijdag 6 november 2015 – Bleskensgraaf

Afgelopen woensdag werd na de ontgoocheling van de verloren wedstrijd tegen de koploper wederom goed getraind. De koppies weer goed leeg en het vizier gericht op de komende wedstrijd. Deze zou zijn tegen Sliedrecht Sport dames 8. Oude bekende Leanne van den Dool werd al in de kantine gesignaleerd al zoekende naar haar team. Gelukkig waren ze er wel al en kon op tijd gestart worden aan de wedstrijd.

Een leuke pot. Een wedstrijd waarin van beide kanten gevolleybald werd en waarin lange rally’s met mooie punten zich afspeelden. SNA had hier en daar momenten dat de concentratie en de felheid verslapte. Dit waren de momenten waarin Sliedrecht Sport zelf kon volleyballen en waarin zij de punten scoorden. Gelukkig waren de dames steeds na korte (of iets langere) tijd weer bij de les, al was er in de tweede set een strenge time-out voor nodig van de coach :S

Over all werd de wedstrijd netjes afgewerkt en was SNA de bovenliggende partij. Sliedrecht Sport bleef enthousiast en bleef ook echt volleyballen, maar dit leverde hen geen punten op. Met 4-0 (25-17, 25-22, 25-17 en 25-14) was de volle winst voor de thuisploeg.

Komende vrijdag reist het Bleskensgraafse gezelschap af naar Sliedrecht. Hier mogen ze strijden tegen het negende damesteam van de plaatselijke vereniging, die net als hun ‘8e’ in de tweede klasse C uitkomt. Starttijd 21u00 in de Lockhorst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *