Sponsors SNA (2)Bedrijven en verenigingen zijn van groot belang voor de leefbaarheid van een dorp. Betrokkenheid is daarbij een sleutelwoord. Een vereniging kan niet zonder betrokken leden, maar zonder financiële middelen is het lastig om sport met name voor de jeugd betaalbaar te houden.

Sponsors zijn voor SNA onmisbaar!

Sponsors SNA (1)Vaak wordt onze vereniging gesponsord omdat men SNA een warm hart toedraagt. We zijn blij en zelfs een beetje trots op die maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven en willen dat graag zichtbaar maken. Sponsoring is voor uw onderneming een middel om o.a. uw naamsbekendheid te vergroten.

De meest efficiënte manier van sponsoring is een banner met uw logo in onze sporthal.

IMG_20170828_203203566Natuurlijk is het ook mogelijk om kleding, de nieuwjaarsverloting, attributen of een activiteit zoals de jeugddag te steunen met financiële middelen of in natura.

SNA wil graag meerdere mogelijkheden bieden om uw onderneming onder de aandacht te brengen van potentiële klanten en om uw maatschappelijke betrokkenheid gestalte te geven.

Mocht u na het lezen van deze informatie meer willen weten over sponsoring, neemt u dan gerust contact met ons op of vul een sponsorformulier in:

Nieuws

Nieuws over Sponsoring&Acties