Afgelopen week werd er weer gebadmintond door alle teams. De senioren speelden thuis, de jeugd speelde uit bij Shuttle Up en Schoonhoven.

Schoonhoven O1 – SNA O1

Team O1 2015(2-6)

De meeste wedstrijden werden met overtuiging gewonnen. In de single trof Lourens de sterkste tegenstander en verloor. In de dubbel troffen David en Marijn dezelfde sterke tegenstander, de eerste set was voor Schoonhoven, in de tweede set hebben ze gestreden voor elk punt, maar verloren met 25-23.

Volledige uitslag

SNA O1 staat keurig op een tweede plaats en heeft nog 3 wedstrijden te spelen: Op 16 mei thuis tegen The Flying Shuttle O2, 30 mei bij De Kriekel en op 6 juni als laatste een lastige wedstrijd tegen de nr 1 The Flying Shuttle O3

Shuttle Up J3 – SNA J1

Team J1 2015 (0-8)

SNA J1 reisde zaterdagmiddag af naar Sliedrecht. De thuiswedstrijd gaf niet veel problemen, ook deze uitwedstrijd was voor niemand een probleem. Maar wel weer lekker gespeeld natuurlijk. SNA J1 is nog volop in de race voor het kampioenschap. De duels met nr 2 Silver Shuttle zijn beiden in gelijkspel geeindigd. De overige wedstrijden zijn door beide teams allemaal gewonnen. Voorlopig staat SNA een paar wedstrijdpuntjes voor op Silver Shuttle, maar als het zo door gaat is pas in de laatste wedstrijd het kampioenschap zeker gesteld.

Volledige uitslag.

SNA J1 speelt op 16 mei tegen Tab Fly Over J4 in de Spil en gaat op 30 mei bij Zigo J8 op bezoek.

SNA 1 – Voorburg 2

(2-6)

De senioren speelden donderdag hun thuiswedstrijd, Edwin moest wegens ziekte vervangen worden, gelukkig was Peter bereid. Hans, Ingrid, Simone en Peter moesten na een sportieve en gezellige wedstrijdavond genoegen nemen een 2-6 nederlaag.