Met nog één speelronde te gaan is dit de stand van zaken in de jeugdbadmintoncompetitie:

SNA J1

Badminton 20 mei (1)Voor de J1 (U17) is de 3e plaats in het vooruitzicht. De concurent voor die positie is Velo. Zaterdag 27 mei in De Spil spelen de jongens van SNA tegen Velo en zullen dus in die onderlinge wedstrijd bepalen wie 3 en 4 worden.

Alle uitslagen en stand SNA J1

SNA J2

SNA J2 (U15) staat 5e, maar kan zaterdag 27 mei thuis eveneens in een rechtstreeks duel met DEO proberen een plek omhoog te schuiven. Het onderlinge verschil is waarschijnlijk 1 of 2 punten. Aangezien de uitwedstrijd tegen DEO met 5-3 gewonnen is, is dat dus haalbaar.

Alle uitslagen en stand SNA J2

SNA O3

Badminton 20 mei (4)Het opstapteam O3 (U15) speelde een erg zware competitie. Tot nu toe waren slechts 4 punten verzameld. Afgelopen zaterdag speelden de jongens prima partijen. Er waren 4 3-setters nodig en lang leek het erop dat ze hun puntenaantal in één wedstrijd zouden kunnen verdubbelen. Uiteindelijk werden het 3 punten, ruimschoots de beste wedstrijd van het seizoen. We zijn trots op jullie enorme inzet!

Alle uitslagen en stand SNA O3

SNA O4

Bij de jongste badmintonners van de O4 (U12) is het aan het einde van de competitie nog spannend geworden. Lang stonden de jongens ongeslagen bovenaan in de ranglijst. Alleen tegen nr 2 Ribad was gelijkgespeeld. Vorige week werd onverwacht de uitwedstrijd tegen Ribad verloren met 6-2 en daarmee kan SNA met nog 1 wedstrijd te gaan maximaal op 60 punten uitkomen terwijl Ribad met nog 3 wedstrijden te gaan in theorie op 63 punten uit zou kunnen komen. Als de O4 zaterdag 27 mei de wedstrijd wint, blijft het afwachten wat het andere team doet.

Alle uitslagen en stand SNA O4

SNA 1

Ook voor het seniorenteam zit de voorjaarscompetitie er bijna op. Maandag 22 mei wordt thuis de laatste wedstrijd gespeeld tegen nr 2 BC Mix. Het zal een zware wedstrijd worden en SNA zal op de laatste plaats eindigen. Jammer natuurlijk, na een nette 4e plaats in de najaarscompetitie hadden we ook in deze voorjaarscompetitie best een paar puntjes meer willen pakken.

Alle uitslagen en standen SNA 1

 

  • Badminton 20 mei (5)
    Badminton 20 mei (4)
    Badminton 20 mei (3)

  • Badminton 20 mei (2)
    Badminton 20 mei (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *