flyer nationale sportweek a6SNA doet dit jaar actief mee aan de Nationale Sportweek. De badmintonafdeling organiseert op maandag 20 april en donderdag 23 april open badmintonactiviteiten in De Spil in Bleskensgraaf.

Maandag 20 april:

  • 19.45-20.45 Badmintonclinic voor de jeugd van 9-17 jaar.
  • 20.45-21.45 Badmintonclinic voor volwassenen

Donderdag 23 april 2015

  • 19.45-20.45 Badmintonwedstrijdjes voor de jeugd van 9-17
  • 20.45-21.45 Badmintonwedstrijdjes voor volwassenen

De clinics worden gegeven door de SNA-trainer en assistenten en zijn bedoeld voor zowel de beginnende speler als ook voor recreanten die hun spelniveau op hoger niveau willen brengen.

De trainers bieden de deelnemers, na een korte warming up, vooral veel gevarieerde, praktische oefeningen. Op beide avonden zijn er trainers aanwezig om uitleg en tips te geven. Opgave vooraf is niet nodig. Iedereen is van harte welkom.

Een leuke gelegenheid om één of misschien zelfs twee avonden badminton te spelen. Heb je geen racket, geen probleem, die hebben wij wel te leen.

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. In 2015 vindt de Nationale Sportweek van 18 tot en met 25 april plaats.

 

En het motto is: “Neem iemand mee!”

One thought on “Badminton in Nationale Sportweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *