De competitie voor de badmintonjeugd is enkele rondes op weg. Een tussenstand:

SNA J1 (3e)

De J1 heeft 4 wedstrijden gespeeld, 2 gewonnen en 2 verloren. Daarmee staan de jongens U15 momenteel op een 3e plaats, maar de nr 4 Cross Smash heeft een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week spelen SNA en Cross Smash tegen elkaar in de Spil, dat kan een spannende wedstrijd worden.

SNA O2 (3e)

Na 3 wedstrijden staat ook de O2 op den keurige 3e plaats. Afgelopen zaterdag hebben de jongens en meiden een leuke wedstrijd tegen Lekkerkerk gespeeld. De wedstrijden waren spannender dan de uitslag doet vermoeden (7-1). De nummers 1 en 2 in de poule zijn erg sterk, tegen de nummer 4 heeft SNA 5-3 verloren. Het is dus een uitdaging om die 3e plek te behouden. Komende zaterdag komt de nr 2 naar Bleskensgraaf, dat wordt een zware wedstrijd.

SNA O3 (1e)

Het opstapteam U15 is de competitie lekker gestart. 3 Wedstrijden werden gewonnen en 1 eindigde in gelijkspel. Daarmee staan ze op een gedeelde eerste plaats in de competitie. Komende zaterdag 6 april gaan de jongens in Gorinchem tegen de andere nr 1 spelen, dat belooft een spannende wedstrijd te worden!

Alle uitslagen en info: SNA- Badminton – Competitie Teams